Mimecast stelt Paul Jansen aan als Sales Director Benelux
30-10-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Mimecast stelt Paul Jansen aan als Sales Director Benelux

E-mail- en datasecuritybedrijf Mimecast benoemt Paul Jansen (51) tot Sales Director Benelux. De industrieveteraan is in zijn nieuwe functie onder andere medeverantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het partnerkanaal.

Jansen heeft een lange staat van dienst op het gebied van internet en security en kent het Nederlandse partnerlandschap. In 1997 trad hij voor tien jaar in dienst van de zakelijke internetprovider NLnet. Bij Tunix Internet Security introduceerde Jansen twofactorauthenticatie. Daarna volgde onder andere een jarenlang dienstverband bij RES Software waar hij verantwoordelijk was voor de strategische samenwerkingen.

"Bij Mimecast komen al die zaken samen", zegt Jansen. "In een groot aantal sectoren - van de gezondheidszorg tot overheid en onderwijs - zorgen we voor security. We hebben partners nodig om die maatschappelijke relevantie vast te houden en te versterken. Mimecast werkt al 100 procent indirect, en dan met name via securitypartners. Aan mij de taak om het partnerkanaal verder uit te breiden, en ook de aansluiting te zoeken bij bijvoorbeeld serviceproviders en system integrators."

Mimecast Firestarter

Tijdens Infosecurity.nl - op 31 oktober en 1 november in de Jaarbeurs Utrecht - brengt Mimecast de campagne 'Firestarter' onder de aandacht. Jansen: "Hiermee bieden we partners de mogelijkheid om klanten onder gunstige condities kennis te laten maken met onze complete suite voor cyberresilience. Klanten kunnen een jaar lang gebruikmaken van onder andere Targeted Threat Protection en onze oplossingen voor e-mailscanning, -archivering en -retentie voor het bedrag dat ze nu uitgeven aan alleen de virus- en spamscanning van een andere leverancier."

Meer weten over Firestarter of kennismaken met Paul Jansen? Bezoek Mimecast tijdens Infosecurity.nl 2018 op stand 01.A116. Sander Hofman, EU Team Lead Sales Engineering bij Mimecast, zal bovendien tijdens twee seminars ingaan op hoe organisaties hun cybersecuritystrategie kunnen verbeteren.

Terug naar nieuws overzicht
Security