Derde aflevering van cybersecurityserie The Wolf beschikbaar
25-10-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Derde aflevering van cybersecurityserie The Wolf beschikbaar

HP maakt het nieuwste deel beschikbaar van haar cybersecurityserie The Wolf, genaamd ‘The Wolf: True Alpha’. In het derde deel van de serie ligt de focus op het groeiende digitale veiligheidsrisico dat bedrijven en consumenten lopen. Acteur Christian Slater kruipt opnieuw in de huid van The Wolf om kwetsbaarheden in het systeem aan het licht te brengen en de gevolgen ervan te benadrukken. Hij legt hiermee de vinger op de zere plek van het bedrijfsleven, dat jaarlijks miljarden kwijt is aan de gevolgen hiervan.

De nieuwe aflevering wordt in Nederland voor het eerst officieel getoond op het HP Security Festival, op woensdag 14 november in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Bezoekers krijgen daar, naast deze primeur, onder andere ook inzicht in hoe hackers te werk gaan en waarom hackers hacken. Dat horen ze niet alleen van ervaringsdeskundige Michael ‘Mafiaboy’ Calce, die zelf in een vorig leven de grootste websites ter wereld wist plat te leggen, maar ook zijn er live hacking demo’s, een start-up battle en toespraken van beveiligingsexperts. Voorafgaand aan het Security Festival is The Wolf: True Alpha al op YouTube gepubliceerd. 

In The Wolf: True Alpha, zien we hoe Christian Slater zijn belagers te slim af is en gebruikmaakt van menselijke zwaktes om zich een weg naar binnen te werken op een groot internationaal evenement, en dat gaat gepaard met de nodige slachtoffers… Wil je zelf geen slachtoffer worden van het killer instinct van The Wolf, schrijf je dan hier in voor het HP Security Festival. Daar wordt je Secure in Sixty Minutes!

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security