Verisure zet Human Capital Management in voor HR-transformatie
16-10-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Verisure zet Human Capital Management in voor HR-transformatie

Verisure kiest voor Workday Human Capital Management (HCM) van Workday, leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources. Verisure zet HCM in voor het transformeren en standaardiseren van haar wereldwijde HR-activiteiten.

De leverancier van professioneel bewaakte beveiligingssystemen in Europa gaat Workday gebruiken om realtime datagedreven inzichten te krijgen ten behoeve van de planning, werving en analyse voor haar 16.000 werknemers in Europa en Latijns-Amerika. Dankzij Workday beschikt Verisure over:

  • Uitgebreidere informatie over en rijkere inzichten in haar personeelsbestand, voor een snellere besluitvorming die is gebaseerd op data.
  • Gestroomlijnde en gestandaardiseerde HR-activiteiten en -processen.
  • Meer mogelijkheden voor het meten van prestaties, herkennen van talent en afstemmen van vaardigheden en rollen.
  • KPI's zoals capaciteit en ontbrekende vaardigheden in meerdere regio's, voor een betere personeelsplanning.

Centraal datagedreven HR-systeem

"We hadden behoefte aan één datagedreven HR-systeem dat onze huidige groei kan bijhouden", vertelt Jose Antonio Gil, Group HR Strategy Director bij Verisure. De keuze is gevallen op Workday. De HCM-oplossing van het bedrijf verbetert de gebruikerservaring, mobiliteit en analysemogelijkheden van het HR-personeel van Verisure.

"Verisure maakt een snelle groei door en daarom is het van groot belang dat ze ook snel de juiste beslissingen kan nemen", aldus Ronald Huber, Regional Director Benelux bij Workday. "Met Workday HCM kan Verisure haar kritieke HR-processen en -activiteiten stroomlijnen, omdat ze gaat werken met een één bron voor alle HR-data van de hele wereldwijde organisatie."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud