Wouter Hoeffnagel - 14 oktober 2018

Hoe veilig is uw website en e-mail?

Het is deze maand European Cyber Security Month. Om awareness onder mkb’ers te vergroten zoekt SIDN ondernemers die hun online security op de proef willen laten stellen.

Denkt u dat u uw online security op orde heeft? SIDN zoekt ondernemers die de veiligheid van hun website en e-mail willen laten testen door beveiligingsonderzoeker Rickey Gevers, alias Hackman. Via deze test krijgt u kosteloos inzicht in de sterke en zwakke punten.

Ondernemers voorlichten

Op basis van de uitgevoerde test wordt een video gemaakt, die wordt ingezet om andere ondernemers voor te lichten en op weg te helpen. SIDN benadrukt dat deze video op een nette en professionele manier in overleg met het betrokken bedrijf wordt gemaakt. De video wordt uitsluitend gepubliceerd nadat aangetroffen beveiligingsproblemen zijn verholpen.

SIDN zoekt mkb'ers die online zaken doen vanaf een eigen domeinnaam. Deelname aan de test en de bijbehorende videoproductie vindt eind oktober plaats en neemt ongeveer twee uur in beslag. Naar aanleiding van deze test ontvangen ondernemers adviezen die hen helpen de veiligheid van hun website en e-mail verder te verbeteren.

Meer informatie is hier beschikbaar. Op deze website kunt u zich tevens aanmelden voor het initiatief. 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024