Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
27-09-2018
Deel dit artikel:

Oracle Modern Customer Experience event in Amsterdam
(06-11-2018)

Voldoet jouw bedrijf aan de verwachtingen van je klanten? Ben jij degene die de bedrijfstransformatie binnen jouw organisatie leidt, of loop je juist achterop? In hoeverre ben je bereid om gebruik te maken van de nieuwste technologieën om de klantervaring te verbeteren? Leer van Kitty Koelemeijer en Igor Beuker hoe je de volgende stap in bedrijfstransformatie kunt zetten. Kom naar Modern Customer Experience op 6 november in het Bimhuis en leer van toonaangevende bedrijven, waaronder TomTom en Canon, welke slimme CX-strategieën jij kunt implementeren in jouw bedrijf.

Luister naar succesverhalen van toonaangevende bedrijven
Peers in jouw branche gebruiken Oracle CX Cloud om innovatie te drijven en zich te onderscheiden van de rest, om zodoende positieve bedrijfsresultaten te genereren. Ontdek hoe zij dit doen en wat de geheimen achter hun succes zijn. 

Ga het gesprek aan met Oracle-experts
Modern Customer Experience biedt je de mogelijkheid om de experts achter de producten te ontmoeten. Kamp je met een bepaalde zakelijke uitdaging? Dan is dit de plek waar je antwoorden op jouw vragen krijgt.

Raak geïnspireerd door panel discussies
Modern Customer Experience demonstreert niet alleen wat nu mogelijk is, maar ook wat binnen jouw bereik ligt. Toonaangevende bedrijven, industrie visionairs en andere deskundigen zullen tijdens een paneldiscussie hun visie op de moderne klantervaring delen.

Word ook CX-leider
Toonaangevende bedrijven maken al gebruik van de nieuwste technologieën om innovatieve ervaringen te leveren die de verwachtingen van klanten te boven gaan. Is jouw bedrijf een van hen? Ontdek hoe Modern Customer Experience jouw bedrijf een voorsprong kan geven op de concurrentie.

Breid je netwerk uit
Met ruim 300 verwachte deelnemers, is dit hét CX-netwerkevenement waar je bij moet zijn geweest. Doe je voordeel op en vertrek Modern Customer Experience net als je voorgangers - met nieuwe vaardigheden en kennis om die moderne klantervaring onmiddellijk binnen jouw bedrijf toe te passen.

Locatie:

Bimhuis
Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam
Nederland

Tijd: 09.00-17.30 uur

Inschrijven

Terug naar video overzicht
Cloud