Red Hat benoemt Kevin M. Murai tot lid van raad van bestuur
21-09-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Red Hat benoemt Kevin M. Murai tot lid van raad van bestuur

Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, benoemt Kevin M. Murai tot lid van de raad van bestuur. Murai is momenteel ook lid van de raad van bestuur van StanCorp Financial Group, een dochteronderneming van Meiji Yasuda Life Insurance Company.

Murai is sinds maart 2008 in dienst van Synnex Corporation (Synnex), een bedrijf dat distributie-, logistieke en integratiediensten levert voor de technologie-industrie als outsourced diensten gericht op klantenbinding. Van december 2008 tot 1 maart 2018 was hij actief als president en CEO, en van maart 2008 tot december 2008 als president en co-CEO. Murai is sinds maart 2008 bestuurder van Synnex en voorzitter van diens raad van bestuur. Voor zijn komst naar Synnex bekleedde hij in 19 jaar tijd verschillende leidinggevende functies bij Ingram Micro, een leverancier van wereldwijde technologie- en supply chain-diensten. Bij dit bedrijf was Murai onder meer president, chief operating officer en lid van de raad van bestuur.

Tegemoet komen aan behoeften van klanten

"We zijn verheugd om Kevin Murai bij de raad van bestuur van Red Hat te kunnen verwelkomen. Zijn expertise van distributiekanalen in de technologiesector, in combinatie met zijn ervaring bij het leiden van een wereldwijd bedrijf als Synnex, versterken onze raad nog verder. Red Hat verstevigt zijn positie in de voorhoede van de hedendaagse technologie-industrie door oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan toekomstige technologie-eisen. Kevin helpt ons om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten om hen te helpen om te gaan met dynamische zakelijke omgevingen", aldus Naren Gupta, voorzitter van de raad van bestuur van Red Hat.

Kevin Murai, voorzitter van de raad van bestuur van Synnex Corporation en lid van Red Hat’s raad van bestuur: “Opensourcesoftwareoplossingen zijn de kern van veel van de meest opwindende innovaties in de technologiesector. Red Hat speelt een belangrijke rol door organisaties te voorzien van die innovaties. Ik waardeer de kans om plaats te nemen in de raad van bestuur van Red Hat en kijk ernaar uit om bij te dragen aan het aanhoudende succes van Red Hat.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People