The Exertis Knowledge Afternoon sessions: Waarom vandaag starten met Video Collaboration?

14-09-2018 | door: Redactie

The Exertis Knowledge Afternoon sessions: Waarom vandaag starten met Video Collaboration?
(18-10-2018)

Bijna iedere donderdag in oktober kunt u terecht bij Exertis in Dordrecht voor extra kennis, demonstraties en uitleg over de merken die ze voeren. Per sessie staat er  een merk centraal. U ontdekt de noviteiten, wordt bijgepraat over de markt en er is voldoende tijd om uw vragen goed te beantwoorden. Op 18 oktober is er in tegenstelling tot de andere afternoonsessies wel een vast programma tussen 14.00 en 16.00. De sessie is bedoeld voor resellers die nog niet bekend zijn met het merk Lifesize.

Lifesize vertelt deze middag meer over de meerwaarde van Video Conference software en hoe dit organisaties helpt om winstgevender te worden, klanten aan zich te binden en bovenal onderscheidend te blijven. Als VC-specialist verbindt Lifesize samenwerkende mensen via hoge kwaliteit video conference software met elkaar. Tijdens deze middag wil Lifesize u laten ervaren wat de kracht van dit portfolio is voor uw business.  In deze twee uur krijgt u een goed beeld van de kansen en mogelijkheden en is er voldoende tijd voor vragen.

Onderwerpen

– Introductie Video Conferencing  (Wat is het en hoe werkt het?)
– Wat betekent VC voor mijn business en hoe kan het helpen de winstgevendheid en het onderscheidend vermogen te vergroten.
– Recurring omzet door Cloudstrategie (Hoe werkt dit?)
– Korte demonstratie en voorbeeld cases.
– Aanvullende producten van Lifesize zoals Lifesize Share
– De rol van Exertis als distributeur van Lifesize.

Natuurlijk maken we aan het eind van de middag nog tijd voor een drankje en hapje!

Meer informatie en aanmelden voor The Exertis Knowledge Afternoon sessions 

Terug naar nieuws overzicht