Harald Nuij benoemd tot CCO van Resello

06-09-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Harald Nuij benoemd tot CCO van Resello

Resello, distributeur van clouddiensten, maakt bekend Harald Nuij te hebben aangesteld als Chief Commercial Officer (CCO). Nuij is in augustus bij Resello gestart en is in deze rol verantwoordelijk voor het gehele commerciële proces, van marketing en pre-sales tot on-boarding en klantactivatie. 

“De digitale revolutie is in volle gang en onder invloed hiervan zullen grote veranderingen optreden in bestaande business modellen en economieën. Hierbij springt de verschuiving van “bezit” naar “gebruik” in het oog en dat maakt dat er behoefte is aan nieuwe afnamevormen rondom producten en diensten. Bij Resello bieden wij verschillende doelgroepen – zoals Value Added Resellers, Managed Service Providers, webhosters en ISV’s - een platform dat het eenvoudig mogelijk maakt om digitale services te kunnen activeren, administreren en factureren. En doordat Resello samenwerkt met partijen als Microsoft en Acronis, is er een groot scala aan SaaS- en IaaS-diensten beschikbaar binnen de Cloud Marketplace van Resello, zoals Office 365, Dynamics en Azure", aldus Nuij.

'Op actuele kansen inspringen'

"Het Resello automation platform is de laatste jaren in-house ontwikkeld en we werken nog steeds met een volledig eigen ontwikkelteam vanuit Nederland. En juist dat spreekt mij enorm aan, omdat ik uit ervaring weet dat het niet alleen maar gaat om een aantrekkelijk productaanbod qua clouddiensten, maar ook vooral om het snel kunnen oppakken en doorvoeren van specifieke klantwensen. Het feit dat wij die mogelijkheid kunnen bieden, maakt dat wij met onze partners op actuele kansen kunnen inspringen en zodoende samen kunnen groeien. Dat maakt dat ik er naar uitkijk om hier onderdeel van uit te maken.”

Nuij was eerder werkzaam bij IT-distributeur ALSO, waar hij sinds 2014 actief was als Managing Director voor ALSO Nederland en ALSO België.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People