SRK Rechtsbijstand sluit contract met SLTN voor volledige IT outsourcing

SRK Rechtsbijstand sluit contract met SLTN voor volledige IT outsourcing

04-09-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

SRK Rechtsbijstand sluit contract met SLTN voor volledige IT outsourcing

SLTN Inter Access gaat de werkplekken, kantoorautomatisering en ICT-infrastructuur van Stichting SRK Rechtsbijstand (SRK) verzorgen. SRK stapt hierbij over op Microsoft Azure, SLTN workspace met Microsoft Cloud en business applicaties. Daarnaast wordt de netwerkomgeving vernieuwd naar een cloud-gebaseerd netwerk.

SRK levert met deskundige juristen rechtshulp aan de klanten van zes verzekeraars en het assurantie-intermediair. Dit doet de stichting geheel onafhankelijk. SRK is één van de grootste aanbieders van juridische diensten in Nederland. In 2015 is SRK een sourcingsstrategie gestart, waarvoor het bedrijf een leverancier zocht die het bedrijf kon ontzorgen op het gebied van werkplekken, kantoorautomatisering en ICT-infrastructuur. SRK kan zich hierdoor volledig richten op haar primaire proces: het verlenen van rechtshulp.

'Prettige samenwerking'

"In het selectieproces hebben wij ons laten begeleiden door Verdonk, Klooster & Associates. Hierdoor hebben wij de beste partner kunnen selecteren op basis van onze vraag en welke past bij onze organisatie. SLTN heeft in het selectietraject goed naar ons geluisterd en hierop haar aanbieding afgestemd. De samenwerking is erg prettig en we kijken uit naar de komende periode", aldus Wouter van Wijk, Directeur Finance en ICT van SRK Rechtsbijstand.

"Wij zijn zeer trots om voor SRK Rechtsbijstand een cruciale rol te mogen spelen in het faciliteren van het ICT platform. SRK heeft een bewuste keuze gemaakt om volledig gebruik te maken van publieke cloud met Microsoft en SaaS dienstverlening. De keuze van SRK is een bevestiging van onze strategie, ervaring en de goede referenties die we op dit gebied hebben", aldus Eugene Tuijnman (foto), CEO van SLTN Inter Access. "Wij waarderen het vertrouwen dat SRK in ons heeft om op deze manier een mooie en langdurige samenwerking op te zetten waarbij SLTN SRK ontzorgt op het gebied van ICT".

Terug naar nieuws overzicht
Cloud