CIREX kiest voor Cloud Workspace
31-08-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

CIREX kiest voor Cloud Workspace

CIREX is ontwikkelpartner en producent van hoogwaardig precisie gietwerk in staal, geproduceerd volgens de ‘verloren wasmethode’. Het bedrijf wordt ontzorgd dankzij Cloud Workspace van Eshgro.

CIREX heeft hun activiteiten verdeeld over vier vestigingen. Naast de hoofdvestiging in Almelo (Nederland), zijn er twee vestigingen in Koprivnice (Tsjechië) en een vestiging in Stará ?ubov?a (Slowakije). Gezamenlijk werken er meer dan 400 mensen bij CIREX.

Uitwisseling van data optimaliseren

De oplossing helpt de uitwisseling van data met Tsjechië te optimaliseren en stelt CIREX in staat zich gericht te focussen op het eigen bedrijfsproces. Ook hebben medewerkers van het bedrijf dankzij Cloud Workspace wereldwijd toegang tot alle belangrijke beleids- en productiedocumenten. Financieel directeur Hans Alferink is nog steeds vol lof over Cloud Workspace van Eshgro. “We verdienen niet ons brood met IT, maar het levert ons wel heel veel op!”, aldus Alferink.

Meer informatie over het project dat Eshgro bij CIREX heeft uitgevoerd is te vinden in de business case, die hier beschikbaar is.

Terug naar nieuws overzicht