Witold Kepinski - 28 augustus 2018

OVHcloud lanceert VMware Cloud Foundation op OVHcloud

OVHcloud lanceert VMware Cloud Foundation op OVHcloud image

OVHcloud, een wereldwijde aanbieder van cloudinfrastructuur, heeft de lancering aangekondigd van VMware Cloud Foundation op OVHcloud , een complete hyperconverged, software-defined datacenter (SDDC) infrastructuuroplossing. Dit werd gedaan tijdens de Amerikaanse VMworld 2018 editie.

VMware Cloud Foundation op OVHcloud integreert de nieuwste VMware SDDC-aanbiedingen - VMware vSphere, vSAN en NSX - die computing, opslag en netwerken virtualiseren met een moderne OVHcloud Hosted Private Cloud-architectuur. Door de gecombineerde kracht van VMware-software en volledig toegewijde OVHcloud-hardware krijgen zakelijke klanten een unieke controle om honderden tot duizenden virtuele machines te ondersteunen.

VMware Cloud Foundation op OVHcloud is ontwikkeld voor klanten die op zoek zijn naar de nieuwste opslagprestaties en de efficiëntie van hyperconverged cloud-architectuur, aldus de cloud aanbieder. Daarom creëerde OVHcloud een gebundeld aanbod dat is geoptimaliseerd voor vSAN en dat bestaat uit minimaal vier volledig geladen servers, elk met: twee Intel Xeon Gold Scalable premium-CPU's, 768 GB RAM met hoge capaciteit en 25 TB aan opslag met de nieuwste en snelste NVMe SSD-harde schijven. Bundels kunnen worden uitgebreid door extra servers toe te voegen.

Bovendien koppelt OVHcloud de hardware met netwerkdiensten, zoals: VLAN-beheer voor maximaal 4.000 VLAN's, een backbone met 15TBPS-capaciteit met gratis anti-DDoS-beveiliging.

Lees meer op de site van OVHcloud.

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024