F5 stelt David Helfer aan als Senior Vice President voor EMEA Sales

20-08-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

F5 stelt David Helfer aan als Senior Vice President voor EMEA Sales

F5 Networks benoemt David Helfer tot Senior Vice President of Sales voor het VK, Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Hij werkt al 25 jaar in de technologiesector en heeft veel ervaring met het aansturen van internationale teams. Helfer ging in 2016 bij F5 aan de slag als verantwoordelijke voor de wereldwijde partners en cloud sales. In zijn nieuwe rol gaat hij zich richten op het verder versterken van de security en cloud business.

Voordat Helfer bij F5 in dienst trad, werkte hij als Vice President of Worldwide Channels bij het mobiele security bedrijf Lookout. Ook is Helfer bijna 15 jaar lang actief geweest in senior functies bij Juniper Networks, onder andere als leidinggevende voor Worldwide Channels, Vice President of Commercial and Inside Sales en Vice President of EMEA Partners and Alliances. Helfer heeft een BA-diploma in Political Science behaald aan de Kalamazoo College in Michigan en hij volgde het internationale studieprogramma aan de Universidad de Extremadura, Cáceres, Spanje. Hij is een veelgevraagd spreker voor events, deelnemer aan rondetafels en expert voor media.

“Ik ben erg enthousiast om leiding te gaan geven aan EMEA Sales en F5’s leidende positie in applicatiebeveiliging en cloud verder te versterken”, aldus David Helfer. “F5 is in staat om bedrijven te helpen in het snel veranderende landschap van bedreigingen, onder druk staande databescherming en opkomende cloud-modellen. Het team van technische experts en sales professionals waarmee ik mag werken is ongekend gemotiveerd om onze klanten en partners uitstekend te bedienen. Samen nemen we de volgende stappen om de apps van onze klanten verder te verbeteren en te beschermen.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud