Kom alles te weten over Hybrid Servers tijdens het Hybrid Hero’s event
22-08-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Kom alles te weten over Hybrid Servers tijdens het Hybrid Hero’s event
(06-09-2018)

Houden verouderde IT-oplossingen de groei van een bedrijf tegen? Dan is het tijd dat uw klant een reis naar de digitale toekomst gaat beginnen. Met een hybride server worden gegevens opgeslagen op een lokale server en in de cloud. Hiermee kan uw klant zijn servervaardigheden verbeteren en de productiviteit verhogen met slimme tools en functies van Azure Cloud services. Copaco organiseert over dit onderwerp op 6 september het Hybrid Hero’s event.

Voor managers in het SMB-segment zijn cloud gerelateerde IT-oplossingen nog steeds onbekend terrein. Toch is het omarmen van de cloud cruciaal in de huidige maatschappij. Dus, hoe krijgt u klanten aan boord? De oplossing: Hybrid Server. 

Een on-premises server gecombineerd met Azure-cloudservices is een winnende combinatie. Klanten zijn nog steeds verantwoordelijk voor hun gegevens terwijl ze een betrouwbaar vangnet in de cloud hebben. U kunt samen met uw klant bepalen welke onderdelen u naar de cloud verhuist en wat u binnen de organisatie houdt. Zo krijgt u het beste van twee werelden.

Locatie & parkeren

Het Nut
Voorstraat 42
4153 AM Beesd

Het Nut ligt zeer centraal in Nederland en is uitstekend bereikbaar. Op nog geen 2 minuten rijden vanaf de A2. U kunt gratis parkeren op openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving en met een blauwe parkeerkaart voor de deur.

Programma

12:00 Ontvangst met huisgemaakte lunch

13:00 Aanvang presentatie

14:30 Korte middagbreak

14:45 Workshop 3D chocolade printen

16:30 Afsluitende borrel

17:00 Einde

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor dit event? Klik hier.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Agenda, Cloud
Cloud