NSA-klokkenluider Kirk Wiebe spreekt op Holland Strikes Back

15-08-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

NSA-klokkenluider Kirk Wiebe spreekt op Holland Strikes Back

Niemand had nog van Edward Snowden gehoord toen Kirk Wiebe al een boekje open deed over de NSA. Samen met Bill Binney werd hij één van de eerste bekende klokkenluiders op het gebied van privacy en security. Op Holland Strikes Back kunt u Wiebe in levende lijve zien spreken.

Holland Strikes Back is hét Nederlandse kennisevent over cybersecurity van Stichting DINL. Deze lustrumeditie vindt op 27 september - net als de voorgaande twee jaar - plaats in het Louwman Museum in Den Haag. Het event heeft een nieuwe huisstijl en dagvoorzitter. De eerste sprekers van Holland Strikes Back 2018 zijn nu bekend.

Jelle van Haaster

Naast Kirk Wiebe staat ook Jelle van Haaster op het podium. Van Haaster (Jonge Ambtenaar van het Jaar 2018) doet onderzoek naar militaire cyberoperaties aan de Nederlandse Defensie Academie en de Universiteit van Amsterdam. Jelle merkt op dat de focus van cyberoperaties en veiligheid aan het veranderen is van ‘technisch’ naar ‘holistisch’.

Deze en andere sprekers zullen onder leiding van Roelof Hemmen hun kennis over online veiligheid delen tijdens Holland Strikes Back. Een overzicht vban alle sprekers is hier te vinden. 

Aanmelden

Het event was in 2017 in no time uitverkocht, dus wees snel met het bemachtigen van uw gratis ticket. Aanmelden kan via de website van Holland Strikes Back

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security