Arrow benoemt Mark Olij tot Business Development Director Benelux

30-07-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Arrow benoemt Mark Olij tot Business Development Director Benelux

Tot zijn aanstelling bij Arrow is Olij alliance & business development manager bij PQR. Hij heeft 18 jaar bij deze reseller van Arrow gewerkt met de specialisaties Datacenters, Workplace en Cloud. Olij zal bij Arrow zijn opgebouwde kennis en expertise inzetten in de begeleiding van projecten.

Werkzaamheden

Hieronder vallen onder meer het vertalen van ‘Internet of Things’ naar praktische toepassingen in de markt en het verrijken en vermarkten van het ArrowSphere Cloud Platform. Ook het ontwikkelen van business strategieën rond nieuwe initiatieven – zoals recentelijk de toevoeging van no-code platform WEM – behoort tot zijn taken.

Bart van Rheenen, managing director Benelux Arrow ECS: “Ik ken Mark inmiddels ruim 15 jaar en ik ben blij dat hij onze organisatie komt versterken. In deze nieuwe functie moet Mark ervoor zorgen dat projecten in de markt landen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij de juiste persoon is daarvoor.”

Mark Olij: “Ik heb veel zin om aan deze mooie uitdaging te beginnen. Hierbij zal ik mijn inventiviteit en creativiteit inzetten om de verschillende solutions aan elkaar te koppelen en zo Arrow’s klanten te helpen succesvoller te worden. Van de Arrow organisatie wordt wel eens gezegd dat die zich onderscheidt omdat er ‘echte mensen’ werken. Persoonlijk contact is bij Arrow inderdaad heel belangrijk heb ik gemerkt, en dat is de sleutel van een echte Value Added distributeur.”

 

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters