Higher Ground 2018 - shows you future insights

25-07-2018

Higher Ground 2018 - shows you future insights
(18-10-2018)

Zelfsturende auto's, chatbots, robots… de (nieuwe) verhoudingen tussen mens en technologie ontwikkelen zich in volle vaart. Technologie krijgt een steeds grotere rol en invloed op de manier waarop wij werken. Door deze vooruitgang lijken onze machines steeds autonomer te worden. Big data, AI, machine learning, robotica, software-defined computing en sensortechnologie dringen de rol van de mens verder terug en zorgen ervoor dat de scheidingslijn tussen mens en machine steeds dunner wordt. Is dit een bedreiging of juist een kans? Wat betekent dit? En hoe kunt u uw business het beste voorbereiden op innovatie en digitale transformatie?

Blok uw agenda voor ‘Higher Ground – shows you future Insights’. Hét tech-event voor IT-professionals, met een thema dat past bij de bijzondere ontwikkeling die IT-technologie doormaakt en de invloed ervan op maatschappij en het bedrijfsleven.

Insight nodigt u van harte uit in SugarCity om te leren en te ervaren hoe ‘future technology’ uw business slimmer laat functioneren en de connectie met uw klanten en medewerkers verbetert. Transformeer uw IT en breng uw organisatie op ‘Higher Ground’ en loop voorop in onze digitaal gedreven wereld.

Waar: SugarCity Events, Halfweg
Wanneer: donderdag 18 oktober
Tijd: vanaf 13.00 uur tot 18.30 uur
Kosten: Gratis
Organisator: Insight
Inschrijven via: https://nl.insight.com/learn/events/insight-higher-ground-2018/registreren#registreren

Terug naar nieuws overzicht