Tech Data steunt KiKa tijdens Giro di KiKa Nederland
21-07-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Tech Data steunt KiKa tijdens Giro di KiKa Nederland

Tech Data neemt op 2 september a.s., samen met diverse reseller en vendor partners, deel aan Giro di KiKa Nederland met als doel zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Tijdens de driedaagse wielertour van Groningen naar Utrecht fietst het team ‘Tech Data & Partners’ de derde etappe van 150 kilometer van Hoenderloo naar Utrecht.

Tech Data Nederland ondersteunt, binnen haar beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, al enkele jaren de sportieve projecten van KiKa ten behoeve van fondsenwerving. KiKa heeft tot doel om de genezingskans van kinderen met kanker naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Een van de sportieve projecten om sponsorgeld bijeen te brengen is Giro di KiKa Nederland. Aan de hand van een fiets driedaagse, die plaatsvindt van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september en waarbij per dag 150 kilometer wordt afgelegd, kunnen sponsoren geld overmaken aan individuele deelnemers of volledige wielerteams.

Steun van vendor en reseller partners

Suzette Oskam, Director Eindpoint Solutions Nederland bij Tech Data zegt; “van grote organisaties als Tech Data wordt verwacht dat ze meer doen dan alleen maar geld verdienen. Dat betekent dat we als bedrijf ook iets willen doen voor de maatschappij en onze sociale verantwoordelijkheid willen nemen voor het steunen van goede doelen.” Oskam vervolgt, “Al enkele jaren dragen wij KiKa een warm hart toe door het participeren in sportieve events en het opzetten van succesvolle wervingsacties. Op 2 september hopen wij met een grote wielerploeg een flinke cheque voor KiKa bijeen te fietsen. Wij vinden het fantastisch dat onze deelname door veel van onze vendor en reseller partners financieel wordt ondersteund en wij danken iedereen voor de bijdrage die aan het team wordt overgemaakt.”

“De opbrengst van Giro di KiKa Nederland, waar Team Tech Data & Partners een belangrijke bijdrage aan levert, maakt veel extra onderzoek mogelijk wat de doelstelling van KiKa - 95% genezing van kinderen met kanker - dichterbij brengt”, aldus Frits Hirschstein, oprichter van KiKa. “Het is wetenschappelijk onderzoek dat kinderlevens gaat redden.” Brian Ras, organisator van Giro di KiKa Nederland vervolgt, ”Wij zijn erg blij met het team van medewerkers, klanten en leveranciers van Tech Data. Het mes snijdt aan twee kanten: deelname draagt bij aan de doelstelling van KiKa en zorgt voor fitte mensen. Een perfecte manier om inhoud te geven aan mvo-beleid, wij verwachten dat andere bedrijven het voorbeeld van Tech Data zullen volgen.”

De deelname van Team Tech Data & Partners aan de Giro di KiKa is mede mogelijk gemaakt door de support van diverse partners van Tech Data zoals onder andere, CP2 Fieldmarketing, Dell EMC, Foursites Webdevelopment, HP, IBM en Microsoft.

Geïnteresseerden voor deelname kunnen meer informatie vinden en zich aanmelden voor Team Tech Data & Partners via de website.

Sponseren van Team Tech Data & Partners en/of individuele deelnemers wordt zeer gewaardeerd en is mogelijk via de website.

Terug naar nieuws overzicht