Higher Ground – Met IT versneld de top bereiken!

20-07-2018
Deel dit artikel:

Higher Ground – Met IT versneld de top bereiken!

Dat willen we natuurlijk allemaal. Maar hoe gaat u uw IT transformeren en evolueren om concurrerend te blijven in de snel veranderde digitaal gedreven wereld van vandaag de dag? Google of YouTube raadplegen is een goede eerste stap om informatie te zoeken en kennis op te doen. Maar wordt het dan tastbaar? Vindt u antwoord op al uw vragen?  En ervaart u dan wat het voor uw organisatie kan betekenen? Een strategisch koers voor de toekomst uitzetten kan veel sneller en effectiever.

Welkom op Higher Ground

Deelnemen aan ons tech-event betekent de mogelijkheid om in korte tijd veel up-to-date kennis tot u te nemen, in contact te komen met IT-experts, zelf technologie te beleven en geïnspireerd te raken. Hoewel er veel meer redenen zijn om te komen, noteer ik er alvast vijf voor u:  

1. Horen en zien wat nog niet vindbaar is

We beloven dat u echt iets gaat ervaren. U komt bijvoorbeeld in aanraking met nieuwe manieren van samenwerken, waardoor medewerkers niet meer geleefd worden door de dagelijkse e-mailcultuur. Kennis hierover opdoen genereert al een voorsprong; er zijn veel slimmere, veiligere en tijdbesparende manieren om samen te werken. Ook zijn er innovaties te zien die nu nog achter de gordijnen staan.

2. The Higher Ground Tour

Tijdens Higher Ground nemen we u mee op reis. Een uniek concept waarin u de ‘Future of  IT-route’ bewandelt langs toekomstbepalende technologieën. Natuurlijk met veel persoonlijke aandacht, waarin u samen met onze specialisten uw toekomstkansen kunt doorspreken. Mis deze reis niet, we laten u niet verdwalen.

3. Ervaar de invloed van technologie op de arbeidsmarkt

Er is niets wat de business sneller verandert dan IT. Wat gaan sociale en industriële robots bijvoorbeeld betekenen voor de werkgelegenheid? U verkrijgt nieuwe inzichten in manieren waarop u de organisatie technologisch toekomstbestendig maakt. Natuurlijk  is er ook ruimte om kennis uit te wisselen en uitdagingen te bespreken met top-experts en inspirerende gastsprekers. Met zoveel IT-experts en sprekers op één locatie, kunt u in zeer korte tijd veel kennis en inspiratie opdoen.

4. Verkrijg inzichten in nieuwe businessmodellen

Cloud heeft de manier waarop klanten en leveranciers met elkaar zaken doen al sterk veranderd. En die ontwikkeling is onomkeerbaar. Uiteindelijk willen we betalen naar gebruik, op een veilige manier en in een veel innovatievere omgeving. Hierdoor, ontstaan nieuwe diensten, veranderen businessmodellen en nieuwe licentiestructuren. Ook uw eigen business kan profiteren van deze veranderingen. Wij beloven alvast met een aantal vernieuwende praktijkcases te komen, om  u  te inspireren en nieuwe inzichten te geven.

5. Focus op digitale innovatie

We leven in een hyperconnected digitale, app-gestuurde wereld. Het leven van de consument, zowel zakelijk als privé, is in zeer korte tijd gedigitaliseerd en die trend zet razendsnel voort met alle innovatieve ontwikkelingen die gaande zijn. Om op het gebied van digitale innovatie mee te kunnen groeien is BlueMetal een divisie van Insight geworden. In 2017 zijn zij uitgeroepen tot Worldwide Mobile App Development Partner of the Year. Laat u verrassen door hun showcase, waarin zij laten zien dat zij op het gebied van AI en IoT iets ontwikkeld hebben met toegevoegde waarde voor maatschappij en bedrijfsleven.

“Wat voorheen de Techshow was, wordt vanaf nu Higher Ground en daarvoor gingen we terug naar de tekentafel.. Met de gedachte of het mogelijk zou zijn om de krachten van toonaangevende IT-leveranciers te bundelen en kennis uit te wisselen rondom de laatste stand van digitale transformatie. Maar vooral ook om inspiratie op te doen van die zaken die nog niet online te vinden zijn. En wat blijkt? Dat kan! Up-to-dater dan dit wordt het niet”

Frank Hoekstra, Vice President Insight Benelux

Ook versneld de top bereiken?

Verruil dan voor een halve dag uw huidige werkplek voor inzicht in uw toekomstige werkplek en kom samen met ons ideeën opdoen voor de koers van uw organisatie. Meer informatie en registreren

Higher Ground – shows you future Insights.

Graag tot dan!

Joost Snellink – Vendor Partner Accountmanager, Insight

 

Terug naar nieuws overzicht