Mario Derba benoemd tot Vice President Citrix West- en Zuid-Europa

09-07-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Mario Derba benoemd tot Vice President Citrix West- en Zuid-Europa

Citrix kondigt de benoeming aan van Mario Derba tot Area Vice President voor West- en Zuid-Europa (Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal), met onmiddellijke ingang. Derba heeft 25 jaar lang leidinggegeven aan internationale, regionale en nationale ondernemingen in de IT-branche. Hij wordt verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van Citrix sales en services, zowel op het gebied van omzet als op het gebied van ondersteuning van organisaties die kiezen voor een cloud first-model. Derba rapporteert aan Sherif Seddik, Senior Vice President en Managing Director Citrix EMEA.

“Vanuit een propositie gebaseerd op ervaring, keuze en veiligheid heeft Citrix onlangs een geweldige reeks innovaties geïntroduceerd die organisaties helpen bij hun digitale transformatie, het verbeteren van prestaties en die de betrokkenheid van werknemers verhogen. Ik vind het geweldig om in zo’n dynamische periode bij dit bedrijf te mogen werken”, zegt Mario Derba, Area Vice President voor West- en Zuid-Europa bij Citrix.

Tot kort voor zijn komst naar Citrix was Mario Derba (1959) Regional VP van de Cloud Infrastructures Business Unit Zuid-Europa bij Oracle. Daarvoor was hij Country Manager voor de Software & Solutions Divisie van Hewlett-Packard in Italië en Managing Director voor Microsoft in Italië. Derba begon zijn carrière bij IBM, waarhij een decennium lang verschillende lokale en internationale posities heeft bekleed. Hij behaalde een Master of Science Degree in Electronic Engineering aan de Universiteit van Bologna, Italië.

“Citrix helpt zijn klanten snel naar de cloud en er liggen grote kansen voor ons op dat gebied. De internationale leiderschapskwaliteiten van Mario en zijn uitgebreide ervaring met de cloud, betekenen een geweldige bijdrage aan het Citrix EMEA leiderschapsteam”, zegt Sherif Seddik, Senior Vice President en Managing Director Citrix EMEA.

Mario Derba is de opvolger van Eric Kline, die in april 2018 bij Citrix benoemd werd tot Vice President Partner Sales EMEA.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht