Connect to Innovate 2018 van SAP en VNSG

26-06-2018
Deel dit artikel:

Connect to Innovate 2018 van SAP en VNSG
(02-10-2018)

Op 2 en 3 oktober 2018 organiseren SAP en VNSG de tweede editie van het Connect to Innovate event in het NBC Nieuwegein. Twee dagen vol inspiratie, netwerken en innovaties op het snijvlak van business en tech. Speciaal voor professionals die mee willen doen met de digitale transformatie. Experts en thought leaders vertellen er alles over in ruim 75 sessies, verspreid over acht thema’s: Digital Core, Digital Transformation, Data & Insight, Customer Experience, Finance, Workforce Experience, Supply Chain & Internet of Things en Spend Management.

Connect to Innovate is hét inspiratie-evenement waar professionals samen de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van digitale transformatie ontdekken. VNSG en SAP bieden tijdens dit interactieve tweedaagse evenement een breed programma en ijzersterke agenda. Mis het niet! En neem deel aan het krachtige inspiratieplatform waar innovatie en ontmoeting centraal staan.

NBC Congrescentrum in Nieuwegein is de locatie voor Connect to innovate 2018.  Bezoekadres: Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

https://www.connect-to-innovate.nl/

Terug naar nieuws overzicht
Cloud