Veeam breidt Tsjechische R&D-afdeling uit
20-06-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Veeam breidt Tsjechische R&D-afdeling uit

Veeam Software, leverancier van intelligente datamanagementoplossingen voor het Hyper-Available Enterprise, vergroot zijn aanwezigheid in Centraal-Europa. Het bedrijf opent een nieuw research & development-center in het Tsjechische Praag.

Engineers van Veeam Software gaan in dit center werken met datamanagement-, automation- en Hyper Availability-technologieën. Daarnaast vergroot Veeam zijn investering in lokaal talent door in Praag nieuwe banen te creëren op het gebied van marketing, softwareontwikkeling en -engineering, sales en human resources.

Het nieuwe kantoor is gevestigd in Holešovice, de hippe designwijk van Praag. Het ligt op steenworpafstand van het oude Veeam-kantoor in Karlin en is twee keer zo groot. Die oppervlakte is hard nodig: de afgelopen 39 kwartalen boekte het bedrijf een groei van dubbele cijfers. Dankzij de ruim opzet biedt het kantoor plaats voor meer dan 500 getalenteerde Tsjechische medewerkers, verdeeld over drie modern ingerichte verdiepingen. Binnenkort maakt het bedrijf bekend naar welke rollen het op zoek gaat.

Terug naar nieuws overzicht