Salesforce investeert 2,5 miljard dollar in Britse activiteiten

14-06-2018 | door: Witold Kepinski

Salesforce investeert 2,5 miljard dollar in Britse activiteiten

Salesforce, marktleider op het gebied van cloud CRM, is van plan de komende vijf jaar meer dan 2,5 miljard dollar te investeren om de groei van zijn activiteiten in het VK te stimuleren. Het bedrijf maakt de aankondiging voorafgaand aan deelname aan de Tech Investment Roundtable van premier May, gehost op 10 Downing Street.

Salesforce maakt een snelle groei door in het VK. Salesforce is marktleider op het gebied van klantervaring en klantrelatiebeheer wereldwijd en de # 1 in klantervaring en klantrelatiebeheer in het Verenigd Koninkrijk op basis van totale software-inkomsten van 2017, volgens Gartner. Als onderdeel van deze investering is Salesforce van plan het aantal medewerkers, de capaciteit van datacenters en kantoorruimte te verhogen om het snel groeiende klantenbestand in het land te ondersteunen.

"Het VK is de grootste markt van Salesforce in Europa en onze toewijding aan het stimuleren van groei, innovatie en klantensucces in de regio is nog nooit zo sterk geweest", aldus Marc Benioff (foto), Chairman en CEO, Salesforce. "Met deze aanzienlijke investering zijn we goed gepositioneerd om de ongelooflijke kans voor Salesforce, onze klanten en partners op de Britse markt na te streven. "

Premier Theresa May zei: "Salesforce biedt een prachtig voorbeeld van de voordelen die een succesvol technologiebedrijf kan bieden aan de Britse economie, en ik verwelkom hun voortdurende investering die interessante en hooggekwalificeerde banen voor ons personeel zal creëren. Het VK is al de thuisbasis van enkele van 's werelds meest innovatieve technologiebedrijven en we zullen investeringen in de sector blijven stimuleren via onze moderne industriële strategie. "

Partner

Naast de nummer één klantervaring- en klantrelatiebeheerprovider in het Verenigd Koninkrijk, is Salesforce ook de snelstgroeiende van de drie grootste leveranciers van bedrijfssoftware in de regio volgens Gartner Inc. in mei 2018 Market Share: Enterprise Application Software, Wereldwijd, 2017 marktaandeelrapport, gebaseerd op totale software-inkomsten van 2017.

Toonaangevende Engelse bedrijven van alle groottes, waaronder Addison Lee, Aston Martin, British Airways, Driver en Vehicle Licensing Agency (DVLA), Funding Circle, The Nottingham en Rated People gebruiken Salesforce om hun digitale transformaties aan te drijven en op een geheel nieuwe manier contact te maken met hun klanten. over verkoop, service, marketing, commercie en meer.

"Salesforce is een vertrouwde partner geweest voor de digitale transformatie van ons Contact Center, wat heeft bijgedragen aan het versnellen van de productiviteit en betrokkenheid van onze teams", aldus Tony Ackroyd, Director of Operations & Customer Services, DVLA. "Met Salesforce kunnen we een leidende ervaring bieden aan miljoenen chauffeurs en voertuigeigenaren in het VK en voortdurende innovatie stimuleren in onze klantenserviceteams."

Lees meer op de site van Salesforce.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud