Larry Birnbaum leidt Hospitality Business van Ruckus Networks

12-06-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Larry Birnbaum leidt Hospitality Business van Ruckus Networks

Ruckus Networks, onderdeel van ARRIS, benoemt Larry Birnbaum tot vice-president van Global Hospitality en Multi-Dwelling Units (MDU). Birnbaum heeft veel ervaring in de wereld van hospitality en treedt toe tot het managementteam, waarbij hij zal rapporteren aan CCO Ian Whiting. Hospitality/MDU is de grootste verticale markt voor Ruckus. Birnbaum gaat de business naar een volgende groeifase leiden.

Larry Birnbaum komt over van VT Group en verheugt zich erop om bij Ruckus Networks aan de slag te gaan. “Ik ben onder de indruk van het portfolio aan producten en oplossingen, die inspelen op de behoeften van hospitality en MDU-markten. "Ik kijk er naar uit onze hospitalitypartners te helpen het potentieel van Ruckus’ gedifferentieerde portfolio optimaal in te zetten en te gebruiken - van de IoT Suite en CBRS-band LTE-producten, tot de bewezen oplossingen voor WiFi, switching en cloud. Met de Ruckus-producten kunnen klanten uiteindelijk meer doen met hun netwerken.”

De benoeming van Birnbaum volgt op de aanstelling van Juan Aguirre als directeur EMEA voor hospitality en MDU-oplossingen. Aguirre: "Ons EMEA-hospitalityteam blijft zich versterken met extra middelen op regionaal niveau, waardoor we de expertise en branchekennis kunnen bieden die alleen een team van wereldklasse kan bereiken. We werken nauw samen met onze EMEA-partners en -klanten en zetten ons in voor het mogelijk maken en leveren van netwerkoplossingen die tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften in de EMEA-regio. Gebruikmakend van de ervaring van de hele Ruckus-organisatie, is het Hospitality- en MDU-team uniek gepositioneerd om de groei van de sector te begeleiden en veel van de uitdagingen aan te pakken waarmee het wordt geconfronteerd.”

Terug naar nieuws overzicht