1 miljoen HPE OneView-licenties in gebruik

12-06-2018 | door: Redactie

1 miljoen HPE OneView-licenties in gebruik

Hewlett Packard Enterprise (HPE) maakt bekend dat de miljoenste HPE OneView-licentie in gebruik is genomen. Met HPE OneView verbeteren en vereenvoudigen duizenden klanten hun cloudervaring en versnellen ze hun applicatie- en servicelevering. Daarmee zijn ze flexibeler en beter in staat om snel aan veranderende bedrijfsbehoeften te voldoen.

HPE OneView wordt gebruikt over de hele wereld door zowel grote bedrijven als het MKB voor snellere implementatie van infrastructuur en workloads, de levering van op bedrijfsbeleid gebaseerd management én meer efficiëntie door workflowautomatisering.

“Cloudadoptie blijft toenemen binnen bedrijven. Daarom ontwikkelen organisaties een uitgebreide strategie voor het beheer van een on en off premises infrastructuur”, aldus Ric Lewis, Senior Vice President en General Manager van de Software Defined en Cloud Group bij HPE. “HPE OneView brengt alle aspecten van het dagelijkse lifecyclemanagement – in compute, storage en netwerkresources – samen op één plek. Dit biedt bedrijven de cloudperformance die ze nodig hebben om aan de snel veranderende bedrijfsbehoeften te voldoen.”

Bedrijven ondergaan een businesstransformatie in hoe ze opereren, klanten binden en waarde leveren. Daarvoor hebben ze technologieën nodig die de automatisering hiervan realiseren en de complexiteit verminderen. Verbeteringen aan HPE OneView zorgen dat bedrijven hun infrastructuur en applicaties sneller kunnen inzetten en de transitie kunnen maken van gestructureerde aanpakken naar meer agile ontwikkelingen, zoals DevOps.

HPE OneView beschikt over nieuwe functies waarmee klanten hun infrastructuur en workloads sneller implementeren, VM-farm lifecyclemanagement automatiseren en het composable ecosysteem uitbreiden. Met de nieuwe verbeteringen kunnen klanten datacenteroperaties automatiseren en stroomlijnen, sneller insights vergaren binnen hun hybride cloud en de servicelevering aan interne klanten verbeteren.

Nieuwe functies in HPE OneView 4.1

Functies voor de automatisering van lifecyclemanagement voor VM-clusters en cloudgebaseerde ondersteuning.

Nieuwe partnerintegraties voor Microsoft Azure Log Analytics en VMware vRealize Orchestrator, waarmee klanten hun workloads sneller kunnen implementeren.

Nieuwe referentieconfiguraties voor Chef-automatisering en referentiearchitecturen voor HPE Synergy met het RedHat OpenShift Container Platform, waarmee klanten hun infrastructuur en workloads in een paar klikken kunnen samenstellen.

De nieuwe verbeteringen aan het portfolio onderstrepen de focus van HPE op de levering van producten en services voor eenvoudige hybride IT en het stimuleren van bedrijfswaarde. Klanten kunnen met deze verbeteringen op cloudsnelheid opereren, ongeacht waar hun workloads zich bevinden.

HPE ziet dat klanten in verschillende fasen van cloudadoptie zitten. Daarom levert het technologiebedrijf services om klanten op het gebied van hun digitale transformatie en cloudadoptie te adviseren. Daarnaast biedt HPE Pointnext de managed services van HPE GreenLake met een pay-per-use consumptiemodel op basis van resultaten.

Beschikbaarheid

HPE OneView 4.1 is vanaf eind juni 2018 beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht