Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
08-06-2018 | door: Redactie

Video Case: Boon Edam kiest voor SAP S/4HANA

Koninklijke Boon Edam is wereldmarktleider op het gebied van entreeoplossingen. Het is succesvolle en groeiende ‘mini-multinational’ met fabrieken, verkooporganisaties en exclusieve partners in alle delen van de wereld. Met zo’n 1300 medewerkers draait het bedrijf een uitstekende omzet. Boon Edam heeft gekozen voor een SAP S /4HANA oplossing. Witold Kepinski van Dutch IT-channel en Executive People sprak over de keuze voor SAP S/ 4HANA tijdens de SAPPHIRE NOW conferentie in Orlando in een video interview met Martin Jonk (SAP Project Manager bij Royal Boon Edam International) en met Marc Bruurmijn (Senior Solution Sales Manager bij SAP Nederland).

Koninklijke Boon Edam International is de succesvolle organisatie die zich bezig houdt met de wereldwijde ondersteuning van onze dochterbedrijven op het gebied van Business Development, Product Management, R&D, Finance, Corporate University, IT en Marketing.

Koninklijke Boon Edam is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd actief is met de productie van draaideuren en beveiligingstoegangen. Het bedrijf is in 1873 opgericht als timmermanszaak in Amsterdam en in 1970 naar Edam verhuisd. Boon Edam heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot internationaal marktleider op het vlak van draaideuren en toonaangevend leverancier van beveiligingstoegangen.

Wereldwijd heeft Boon Edam meer dan 950 werknemers in dienst in 15 landen en productiefaciliteiten in Nederland, de Verenigde Staten en China. Daarnaast heeft het bedrijf exclusieve distributeurs in meer dan 60 andere landen. Boon Edam kreeg in 2004 ter gelegenheid van het 130-jarig bestaan het predicaat Koninklijk.

Terug naar video overzicht

Tags

Cloud, ERP, Big Data
Cloud