Jurgen Verheijen versterkt marketingteam van Computer Profile

05-06-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Jurgen Verheijen versterkt marketingteam van Computer Profile

Computer Profile, specialist in data driven marketing, heeft Jurgen Verheijen aangesteld als marketing- en communicatieprofessional voor Nederland en België. Verheijen gaat zich richten op het verder versterken van de marktpositie van Computer Profile in de Benelux alsmede het uitbouwen van de positie in Europa. Hetzelfde gaat hij doen voor Fleet Profile, een zusterorganisatie van Computer Profile die zich richt op de zakelijke mobiliteitsmarkt. Een belangrijk aandachtspunt voor Verheijen wordt de communicatie rondom de uitbreiding naar nieuwe markten buiten de ICT enzakelijke mobiliteitsmarkt.

Computer Profile helpt bedrijven om met kwalitatief hoogwaardige data intelligence het marketing- en salesproces te optimaliseren. Dit wordt gedaan vanuit diverse data driven oplossingen, zoals email-, tele- en account based marketing. Aan dit rijtje worden de komende tijd marketing intelligence-diensten toegevoegd, zoals data science. Computer Profile verwacht klanten hierdoor bij de beter te kunnen ondersteunen bij de volledige marketing lifecycle.

Verheijen werkte voor zijn overstap naar Computer Profile als marketeer bij Trust International. Bij deze organisatie is hij zowel als brand manager KlikAanKlikUit en meest recentelijk in de functie van international marketing manager actief geweest. Verheijen vertelt waarom hij blij is met zijn overstap: “Computer Profile is een organisatie met een enorme staat van dienst, maar vooral een organisatie die zich mee ontwikkelt met waar bedrijven in de markt behoefte aan hebben. Door in te zetten op nieuwe marketingproducten en -diensten, behouden we onze voorsprong ten opzichte van onze concurrenten en zorgen we dat we maximale toegevoegde waarde blijven bieden voor onze klanten. Ik kijk ernaar uit om in zo’n dynamische organisatie een onderscheidend en duidelijk marketing- en communicatiebeleid te voeren.

Terug naar nieuws overzicht