Dutch Connect is nu live!
23-05-2018 | door: HP van Tilburg
Deel dit artikel:

Dutch Connect is nu live!

Het nieuwe platform Dutch Connect (www.dutchconnect.nl) is gelanceerd. Dutch Connect is een platform dat als missie heeft Nederland slimmer te laten werken door meer en beter gebruik te maken van de digitale werkplek en digitale mobiliteit. Het nieuwe platform informeert en inspireert zowel mensen die werkzaam zijn in het domein van Universal Communications als gebruikers daarvan met nieuws, interviews, reportages, video’s, usercases, onderzoeken, blogs en vlogs. Dutch Connect presenteert deze op een heldere en overzichtelijke manier met als hoger doel Nederland slimmer te laten werken en communiceren.

Formule

De hoofdredactie staat onder leiding van HP (Hans-Peter) van Tilburg, een expert in de telecommarkt en fervent voorvechter van ‘Digitale Mobiliteit’. De bezoekers worden vanaf heden geïnformeerd via de responsive website, een wekelijkse nieuwsbrief en de social mediakanalen Linkedin en Twitter. In de loop van dit jaar zal het platform verder worden uitgebreid met Dutch Connect Magazine en een duidelijke link naar live-events, waaronder Het Dutch Society event, de ICT Summerfair/Winterfair en De Filevrije Dag. Met het oog op de verregaande convergentie tussen de telecom- en IT wereld en zal er nauw worden samengewerkt met het platform Dutch IT-channel onder leiding van hoofdredacteur Witold Kepinski.

Doelgroep

Het platform Dutch Connect is er voor mensen die werkzaam zijn in het domein Universal Communications en The Digital Workspace te informeren en te inspireren. Binnen Universal Communications worden alle communicatievormen bij elkaar gebracht, zoals Mobile, VoIP-telefonie, e-mail, AR/VR, chat en audio- en video-webconferenties. Daarnaast spelen Business Intelligence, Social, CRM en ook nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things, Drones, Smart Cities, Cars en Buildings een grote rol. De focus in het bereik van Dutch Connect ligt op verantwoordelijken bij zowel zakelijke eindgebruikers als operators, distributeurs, vendors, ICT (value-added) resellers, retailers en belangenorganisaties. In nauwe samenwerking met diverse branche- en vakverenigingen is Dutch Connect op vrijwel alle relevante nationale en internationale evenementen, zoals de IFA in Berlijn, het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona en Integrated Systems Europe (ISE) in Amsterdam, aanwezig om haar lezers van relevante content te voorzien. Hierin zullen succesvolle usercases, interviews en relevante onderzoeken een centrale rol gaan spelen.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Achtergrond redactie

Dutch Connect is een uitgave van Dutch IT-channel BV en staat onder redactionele leiding van Hans Peter (HP) van Tilburg. Na zes jaar als Marketing Manager te hebben gewerkt binnen de ICT-distributie was HP van 2007 tot 2016 mede-eigenaar van Channel BV, onder andere uitgever van Connexie, Telecommagazine en ChannelConnect. Vanaf 2016 is hij als initiator betrokken bij de succesvolle ICT Winter- en Summerfair en de ICT College reeks op Business University Nyenrode. Daarnaast is hij mede-initiatiefnemer van het lobbyplatform www.uitdefileaanhetwerk.nl, dat als doel heeft de files aan te pakken door het promoten van digitale mobiliteit. De online redactie van Dutch Connect wordt mede gedragen door ICT-journalist Wouter Hoeffnagel. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en geef je nu op voor de Dutch Connect nieuwsbief!

Events

Dutch Connect is dit jaar en begin volgend jaar aanwezig op de volgende events:

Wo. 4 juli: ICT Summerfair, Fokker Terminal Den Haag. www.ictfair.nl

Ma. 3 september:
IFA Dutch Connect Stube, Berlijn

Do. 6 september: Dutch IT Society Event, Fort Voordorp: www.dutchitevent.nl

Do. 18 september: Dutch ICT Golf Cup, Nunspeet

Wo. 12 december 2018:
ICT Winterfair, Defabrique Utrecht, www.ictfair.nl

Do. 17 januari 2019: Dutch IT-channel Awards, Studio 21 Hilversum, www.dutchitawards.nl

Terug naar nieuws overzicht

Tags

online