HP van Tilburg: welkom bij Dutch Connect!

23-05-2018 | door: HP van Tilburg

HP van Tilburg: welkom bij Dutch Connect!

Met trots presenteer ik u bij deze het nieuwe platform Dutch Connect www.dutchconnect.nl. Na een aantal maanden van intensieve voorbereiding zijn we nu live! Samen met ons team van Dutch Connect en de mensen van onze zusterplatformen Dutch IT-channel en Executive People zijn we content dat we dit nieuwe platform voor u als lezer, maar vooral ook als participant mogen maken.

We gaan echt laten zien dat we dit platform voor en door de telecom /UC sector en vanuit inspirerende cases in het Nederlandse bedrijfsleven zullen gaan maken. Zo zijn we met z’n allen de makers, waarvan ik met veel plezier de hoofdredactie mag voeren. U kunt op alle fronten meedoen: als partner, als volger en als participant.  Ik ben als hoofdredacteur altijd bereikbaar voor relevante content/ usercases en inspiratie. Samen maken we het verschil en gaan we Nederland slimmer laten werken en communiceren!  

Missie: Digitale Mobiliteit

Dutch Connect is niet zomaar een volgende nieuwswebsite, maar een website met een duidelijke missie: Het verbeteren van de kwaliteit en het uitdragen van de Universal Communications gedachte. Als heel Nederland meer gebruik gaat maken van de mogelijkheden die de Digitale en Mobiele werkplek ons biedt, dan gaan we a) slimmer en beter samenwerken en communiceren en kunnen we b) een groot gedeelte van de fysieke mobiliteit verwisselen voor digitale mobiliteit. Als daarmee Mobiliteit integraal benaderd wordt door zakelijk Nederland, dan kunnen we dus vaker de auto laten staan en effectiever onze weken en tijd indelen. Bijkomende voordelen daarvan zijn dat de filedruk kan afnemen en dat we met z’n allen prettiger kunnen werken. Daarover gaat Dutch Connect. Dat is onze missie, daarvoor maken we deze website, organiseren we live-events, ronde tafels en een aantal keer per jaar een glossy magazine met inspirerende achtergrond verhalen. 

Scope

Heel veel van u kennen mij als de voormalig hoofdredacteur van Connexie Magazine. Het gedachtengoed van dit magazine heb ik meegenomen: de telecomsector is hyperrelevant en zal vanuit de integratie met IT een steeds prominentere rol in ons leven spelen. Alles is IT en alles is ook communicatie, oftewel telecommunicatie. We praten in Nederland niet over IT, maar over ICT en daarmee zijn we nog uniek. Hoewel we vanuit die integratie-visie ook steeds meer internationaal gevolg krijgen. Ik ben blij dat ik vanuit de samensmelting met IT mag samenwerken met het Dutch IT-channel van Witold Kepinski en Executive People van Marco Verhoeven. We gaan het op dit platform hebben over Connectiviteit, Hardware en Applicaties. Het gaat hier over 4G, 5G, Business Smartphones, Laptops, IOT, Smart Office, Smart Home, Virtual Reality en noem maar iets op dat te maken heeft met communicatie op afstand. Ja, dat zit overal in en gelukkig maar, want dat geeft Dutch Connect heel veel bestaansrecht in de C van ICT. We gaan er samen wat moois van maken. Ik heb er zin in!

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Telecom