Ronald Hoeijenbos benoemd tot managing director van Avaya Nederland

16-05-2018 | door: Witold Kepinski

Ronald Hoeijenbos benoemd tot managing director van Avaya Nederland

Ronald Hoeijenbos is sinds 1 mei 2018 de nieuwe managing director voor Avaya Nederland. Hij volgt hiermee David van den Berg op. Hoeijenbos zal zich de komende tijd richten op het verder versterken van de digitale transformatie die Avaya reeds bij haar klanten en partners heeft ingezet. Avaya is wereldleider in zakelijke communicatietechnologie en de grootste leverancier van Unified Communications en Contact Center oplossingen in de cloud.

Hoeijenbos kijkt uit naar het invullen van zijn nieuwe functie: “Wij hebben van oudsher een grote footprint in de Nederlandse markt en een breed en sterk business partner ecosysteem. Samen met het team van professionals in Nederland ben ik ervan overtuigd dat wij een belangrijke rol zullen spelen in de digitale transformatie projecten bij onze klanten, en onze positie verder zullen uitbouwen met nieuwe oplossingen.”

Ronald Rubens, Vice-president Europe North bij Avaya is enthousiast over de aanstelling van Hoeijenbos als managing director: “Ronald heeft veel kennis van de telecom branche en heeft bewezen een succesvol manager te zijn, waarin hij de belangen van klanten en partners altijd voorop heeft gesteld. Ook is hij binnen Avaya een gerespecteerd collega binnen en buiten de grenzen van Nederland.

Channel Management

Hoeijenbos heeft vanaf 2007 diverse sales en channel management functies vervuld binnen Avaya Nederland. De laatste vijf jaar was hij als Regional Channel Director verantwoordelijk voor de groei en uitvoering van Avaya’s marktstrategie in de Benelux, Scandinavie, Duitsland en de Baltische staten. Daarvoor was Hoeijenbos werkzaam in de telecommunicatiesoftware- en halfgeleiderindustrie. Hoeijenbos behaalde zijn diploma’s Electrical Engineering en Bedrijfskunde in Den Haag.

Terug naar nieuws overzicht