Micros kiest voor hyperconverged infrastructuur
08-05-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Micros kiest voor hyperconverged infrastructuur

Het Nederlandse service- en softwarebureau Micros kiest voor hyperconverged infrastructuur. Het bedrijf zet NetApp HCI (hyper-converged infrastructure) in, dat is ontworpen op basis van SolidFire-flashstorage. Micros is gespecialiseerd in werkplekbeheer, hosting, applicatiebeheer en infrastructuur.

Micros is al acht jaar klant bij NetApp en groeit hard, zowel qua IT-oplossingen en -infrastructuur, als qua medewerkers. “We wilden onze manier van werken transformeren, waarvan de IT-infrastructuur deel uitmaakt”, zegt Frans Poldervaart, technisch directeur van Micros. “Nadat NetApp onze behoeften en uitdagingen in kaart had gebracht, stelden ze HCI voor als oplossing. Uiteindelijk trokken de innovatieve ideeën, betrouwbare communicatie en eerlijke adviezen ons over de streep om voor een totaaloplossing te gaan: een Next Generation Data Center in combinatie met HCI, ONTAP Select en FAS-back-up.”

NetApp ziet een grote kans voor haar klanten met NetApp HCI en verwacht een grote groei in het komende jaar. “NetApp HCI garandeert een goede prestatie door middel van Quality of Service, flexibele schaalbaarheid van storage en compute, verregaande automation en een makkelijke connectie naar welk type cloud dan ook”, aldus Wessel Gans, System Engineer NGDC bij NetApp.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud