Helmut Reisinger is nieuwe CEO van Orange Business Services

03-05-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Helmut Reisinger is nieuwe CEO van Orange Business Services

Dr. Helmut Reisinger is met ingang van 3 mei 2018 de nieuwe CEO van Orange Business Services. Hij neemt de taken over van Thierry Bonhomme, die speciaal adviseur wordt tot hij later dit jaar met pensioen gaat. Helmut rapporteert aan Stéphane Richard, voorzitter en CEO van Orange. Ook zal hij lid worden van de Group Executive Committee.

Reisinger was recentelijk internationaal uitvoerend vicepresident bij Orange Business Services en was hij verantwoordelijk voor alle internationale bedrijfsactiviteiten, met uitzondering van Frankrijk. Als CEO gaat hij de bedrijfsstrategie aansturen om de digitale transformatie te ondersteunen van zakelijke klanten in Frankrijk en de rest van de wereld.

In een reactie op zijn benoeming geeft Reisinger aan vereerd en verheugd te zijn Orange Business Services te gaan leiden. Ook zegt Reisinger overtuigd te zijn succes en groei te kunnen realiseren voor zowel klanten als Orange Business Services. Reisinger heeft meer dan twintig jaar ervaring in de zakelijke markt en een internationale en klantgerichte achtergrond. Voordat hij zich in 2017 bij Orange Business Services aansloot, heeft hij in Europa managementposities bekleed bij Avaya Inc, NextiraOne Germany en Alcatel Austria.

Terug naar nieuws overzicht