Redactie - 02 mei 2018

Reportage Executive Programme CraniumConnect, Dublin

Vorige week vond in Dublin het Executive Programme van CraniumConnect plaats. Parallel aan de grote Microsoft Dynamics User Conference kwamen tachtig executives samen in de Silicon Docks, de IT-wijk van Dublin, om ervaringen en best practices uit te wisselen. Praktijkverhalen over de digitale transformatie stonden centraal, waaronder die van Royal HaskoningDHV en het Rijksmuseum. Executive People was exclusief aanwezig als mediapartner, en maakte deze reportage met Michel de Koning van RoyalHaskoningDHV, Bianca Oosterbroek van Terberg Groep en Rob Hendriks van het Rijksmuseum.

De nieuwe community CraniumConnect ondersteunt organisaties bij de digitale transformatie. CraniumConnect zorgt ervoor dat leveranciers, IT-partners en vooral ook eindklanten ervaringen kunnen delen om daarmee hun kennis te vergroten. Zowel aan de IT-, maar zeker ook aan de businesskant.

CraniumConnect komt voort uit DynamicsHUB. Net als DynamicsHUB richt CraniumConnect zich op Microsoft-gebruikers, maar verder zijn de verschillen groot. DynamicsHUB was een gebruikersvereniging, terwijl CraniumConnect echt een platform is van executives, waarin de IT en de business met elkaar samenwerken. Het gaat er daarbij over hoe ze de groei van een bedrijf met technologie kunnen faciliteren en niet zozeer met welke producten. Het is een onafhankelijk non-profit netwerk.

Zie ook dit interview met Paul Ossewold en Frank Scholte