Redactie - 09 maart 2018

On the right track tijdens kenniscongres IT Galaxy

On the right track tijdens kenniscongres IT Galaxy image

Voor de negende keer op rij organiseert PQR het kenniscongres IT Galaxy, met dit jaar het thema ‘On the right track’. Tijdens het congres, op 17 april in de Amsterdam ArenA, staan de nieuwste IT-technologieën, -oplossingen en -concepten om zakelijke doelstellingen te realiseren centraal. Via diverse sessies wordt inzicht gegeven in de trends en mogelijkheden rondom onder andere future workspaces, datacenter transformation, gebruik van de cloud, security en innovatie. 

Jeroen Kok, Sales & operations director PQR: “IT Galaxy is hét PQR-congres van het jaar, waarbij inhoud de boventoon voert, zowel in technische als in strategische business sessies. Een kijkje achter de schermen van de future workspace en de datacenter transformation geeft de aanwezigen meer handvatten rond het bepalen van de eigen werkplek en datacenter visie en strategie.”

The right track
Het programma tijdens IT Galaxy wordt door de ontwikkelingen in de markt gedicteerd. Dat vertaalt zich in een divers programma, met onder andere een keynote van trendwatcher en filosoof Ruud Veltenaar, die ingaat op de rol van IT binnen organisaties in een wereld waarin ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen en hoe organisaties zich kunnen voorbereiden op de toekomst. Ook dit jaar zijn alle belangrijke IT-spelers vertegenwoordigd op de informatiemarkt. Hier kunt u gedurende de dag netwerken met circa 15 partners, waaronder VMware, Rubrik, Nutanix, HPE en Citrix.

Kok: “Het is nu de negende keer dat PQR IT Galaxy organiseert en elk jaar trekt IT Galaxy weer veel bezoekers. Samen met onze partners laten we zien wat de ongekende mogelijkheden van IT-oplossingen zijn en wat zij kunnen betekenen voor organisaties. Ik kijk erg uit naar 17 april en ga graag met de aanwezigen in gesprek hoe bijvoorbeeld cloud as-a-service, blockchain, secure by design of SaaS-oplossingen (nóg beter) toegepast kunnen worden.”

Inschrijven
IT Galaxy richt zich op geïnteresseerden verantwoordelijk voor of betrokken bij IT en IT gerelateerde vraagstukken en werkzaam bij organisaties met minimaal 200 werkplekken. Deelname aan IT Galaxy is gratis, aanmelden is vereist. Dit kan via www.it-galaxy.nl.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024