Martijn van Lom benoemd tot Head of European Marketing bij Kaspersky Lab

05-03-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Martijn van Lom benoemd tot Head of European Marketing bij Kaspersky Lab

Martijn van Lom (41) is benoemd tot Head of European Marketing bij Kaspersky Lab. Vanaf 1 april 2018 start hij in zijn nieuwe functie. Daarin rapporteert hij aan Ilijana Vavan die onlangs is benoemd als Managing Director voor Europa. Totdat zijn opvolging is geregeld, blijft Van Lom ook verantwoordelijk voor de Benelux-organisatie van Kaspersky Lab.

Van Lom is sinds 2010 in dienst bij het cybersecurity bedrijf. Hij is begonnen als Managing Director voor de Benelux en Head of Corporate Sales in de Nordics. In 2012 werd hij benoemd tot General Manager voor zowel de Benelux- als de Nordic-regio. Sinds eind 2014 heeft Van Lom zich als General Manager Kaspersky Lab Benelux volledig gericht op de Benelux om deze regio maximaal te kunnen laten groeien. Daarnaast schrijft hij regelmatig columns en artikelen voor verschillende media, waaronder Executive People en Dutch IT-Channel. Ook spreekt Van Lom regelmatig op evenementen over security-gerelateerde onderwerpen.

Eerder was Van Lom voor Kaspersky Lab actief als Sales Manager voor de Benelux van 2005 en 2008. Buiten zijn dienstverband bij de leverancier van cybersecurityoplossingen was Van Lom werkzaam bij verschillende IT-organisaties en leverde hij als freelance management consultant diensten aan organisaties als BenQ, Fujitsu, Siemens en Heineken.

'Creatieve en innovatieve leider'

“Onder zijn leiding is Kaspersky Lab uitgegroeid tot een top 5 speler in de cybersecurity markt van de Benelux. Martijn is een hele creatieve en innovatieve leider. Zijn nieuwe manieren van werken en ideeën dragen significant bij aan onze succesvolle resultaten. Die gaan hem ook verder helpen in zijn nieuwe rol als Europese Marketing Directeur”, zegt Ilijana Vavan.

“Uiteraard ben ik zeer vereerd en trots op mijn nieuwe rol om ons bedrijfssucces verder uit te bouwen samen met mijn Europese collega’s. Intensieve samenwerking tussen onze verschillende bedrijfsdisciplines, plus klanten en partners helpen aan nog meer innovatieve proposities zullen onderdeel zijn van mijn nieuwe agenda,” zegt Martijn van Lom.

Terug naar nieuws overzicht
Security