Iebele Otten van WeSeeDo gaat bloggen voor Dutch IT-channel
20-02-2018 | door: Redactie

Iebele Otten van WeSeeDo gaat bloggen voor Dutch IT-channel

Dutch IT-channel en Executive People zijn een samenwerking aangegaan met Iebele Otten als blogger. De oprichter van Eilie Telecom en WeSeeDo gaat vanaf deze maand zes blogs schrijven voor de twee IT-platformen.

Iebele Otten studeerde begin jaren ’90 Industriële Bedrijfskunde en maakte later de overstap naar IT en telecom. In 2009 zette hij het bedrijf Eilie Telecom op. Dat houdt zich bezig met white labled mobiel voor het MKB, heeft een eigen Hosted Voice platform en verbreedde zich de laatste jaren met  vast mobiel convergentie en VoIP-analytics.

Sinds kort is daar WeSeeDo bijgekomen, een oplossing voor WebRTC-communicatie die als apart bedrijf in de markt staat. WeSeeDo maakt videocommunicatie onder andere eenvoudiger en veiliger en hecht veel waarde aan non-verbale communicatie. Het biedt een alternatief voor onveilige consumentenproducten en gebruiksonvriendelijke zakelijke oplossingen.

Iebele heeft veel zin in het maken van de blogs. “Met de blogs wil ik mensen in de IT prikkelen om verder te kijken dan hun neus lang is. Het gaat me daarbij niet alleen om WeSeeDo, want er is veel meer moois in ons vakgebied. Maar veel mensen zitten nog vast in de processen die ze gewend zijn. We schikken ons bovendien veel te makkelijk naar de wensen van de grote jongens. Ik ga onderwerpen als privacywetgeving, processen, non-verbale communicatie en implementatie belichten. Dat wil ik doen met een goede dosis herkenbaarheid en humor. En dat alles een beetje op zijn Haags.”

Het eerste blog is hier te lezen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

blogs