Future of Business Technology maakt IT-beslisser klaar voor de toekomst

Future of Business Technology maakt IT-beslisser klaar voor de toekomst

30-01-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Future of Business Technology maakt IT-beslisser klaar voor de toekomst

Executive People start in samenwerking met zusterplatform Dutch IT-channel het Lustrum Project ‘Future of Business Technology’. Komende maanden publiceren de betrokken redacties op een speciaal hiervoor ingericht site ‘The Future of Business Technology’ ruim twintig interviews met vooraanstaande mensen uit de Nederlandse ICT-markt over de technologie van de toekomst en wat die kunnen beteken voor IT-beslissers. De interviews worden na afloop gebundeld in het Future of Business Technology magazine en het hele project wordt afgesloten met een event voor IT-beslissers uit de zakelijke markt en overheid. Dit netwerk- en kennisevent met toonaangevende keynotes vindt op 17 mei 2018 plaats in het Omniversum te Den Haag en is een onderdeel van de lustrum activiteiten van Dutch IT-channel.

Het eerste interview wordt op donderdag 1 februari 2018 gepubliceerd en gaat over de toekomst van cybersecurity met Martijn van Lom, managing director van Kaspersky Benelux. Daarna volgen er wekelijks interviews met visionairs uit de industrie en Nederlandse ICT markt.

Trendwatchers

The Future of Business Technology belicht ook de visie van analisten, trendwatchers en unieke IT-beslissers en pioniers. Zo worden er interviews gepubliceerd met trendwatcher Ruud Veltenaar, Gartner Research Director Erik van Ommeren, Waternet CDO Mario Kortman en Dr. Kate Devlin, Human Computer Interaction (HCI) en Artificial Intelligence (AI) specialist en docent is verbonden aan Department of Computing bij Goldsmiths, University of London.

Deelnemen?

IT-beslissers zijn van harte welkom op het Future of Business Technology event. Bent u CIO, CDO, CTO, CEO, CISO, IT-managers of Line Of Business (LOB) manager? Wees klaar voor de toekomst! Voor meer informatie of deelname neemt u contact op met:

Yvonne Bansagi: [email protected]  |  06-23 53 03 99

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie