Intel richt nieuwe interne beveiligingsgroep op
09-01-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Intel richt nieuwe interne beveiligingsgroep op

Intel richt een nieuwe interne beveiligingsgroep op genaamd ‘Intel Product Assurance and Security'. De oprichting van de nieuwe groep volgt kort op het openbaar worden van een ernstig beveiligingslek in de processors van het bedrijf.

CEO Brian Krzanich van Intel heeft de oprichting van de nieuwe beveiligingsgroep aangekondigd in een interne memo, die in handen is van The Oregonian. Intel wil tegenover deze website niet reageren op het nieuws. In de memo noemt Krzanich het van belang te blijven samenwerken met de industrie om goed te blijven presteren op het gebied van klanttevredenheid, met integriteit te blijven handelen en hoge standaarden te blijven hanteren. "Ik wil simpelweg zeker stellen dat we gepast, nauwkeurig en klantgericht blijven reageren", citeert The Oregonian uit de memo van Krzanich. 

De nieuwe groep komt onder leiding te staan van Leslie Culbertson, hoofd HR bij Intel. Senior vice president en algemeen directeur van Intel's New Technology Group Josh Walden en vice president en algemeen directeur van de Intel's data center engineering groep Steve Smith gaan eveneens voor de Intel Product Assurance and Security groep aan de slag.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security