Trend Micro verhuist naar nieuw kantoor in Amsterdam
21-12-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Trend Micro verhuist naar nieuw kantoor in Amsterdam

Trend Micro, leverancier van cybersecurity-oplossingen, is verhuist naar een nieuw kantoor in het Jupiter-gebouw in Amsterdam Zuid-Oost. Deze verhuizing ligt in lijn met de groeiplannen die het bedrijf heeft in Nederland, zowel op het gebied van personeel als in het aantal nieuwe klanten. Trend Micro heeft jarenlang kantoor gehouden in Vianen. Aangeizen het Nederlandse kantoor ook gaat fungeren als centrale hub in Europa, is nu gekozen voor een kantoor op een A-locatie in de Randstad.

“Wanneer organisaties serieus aan de slag gaan met hun digitale transformatie, komt al snel het onderwerp veiligheid ter sprake. ‘Security by design’ lijkt nu echt te landen bij veel beslissers, zeker wanneer data verwerkt gaat worden in de cloud en met de GDPR op komst. We zien dan ook een sterke toename in het aantal gesprekken dat wij hierover voeren met klanten en het aantal oplossingen dat wij hiervoor verkopen. Deze groei heeft zich al vertaald in een aantal nieuwe medewerkers dat onlangs is begonnen en zal naar verwachting resulteren in een omzetgroei van zeker vijftig procent in 2020. Om onze bestaande en nieuwe medewerkers te voorzien van een moderne werkplek die ook goed bereikbaar is vanuit Schiphol Airport, hebben we besloten om dit kantoor in Amsterdam te betrekken”, aldus Steven Heyde, Regional Director Trend Micro Benelux.

Het nieuwe kantoor, dat is gevestigd in een karakteristiek gebouw in Amsterdam Zuid-Oost, is voorzien van een groot aantal werkplekken en vergaderruimtes. Daarnaast zal het kantoor ruimte bieden voor internationale trainingen waar medewerkers en partners worden getraind over de nieuwste security-oplossingen van het bedrijf.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security