Redactie - 11 december 2017

New Dutch Wave en innnogy zoeken Energy & Mobility startups

New Dutch Wave en innnogy zoeken Energy & Mobility startups image

Op 9 februari 2018 organiseren inoggy, het moederbedrijf van Essent, en New Dutch Wave een startup competitie. Hiervoor zijn de bedrijven op zoek naar Energy & Mobility startups met lef! Er is een speciale jury samengesteld met experts uit de branche voor wie de startups hun bedrijf moeten gaan pitchen. Meedoen is zeker aan te raden. De hoofdprijs: een betaalde reis naar SXSW18!

Van 10 tot en met 15 maart zijn New Dutch Wave en innogy aanwezig op het South By Southwest Festival in Austin, Texas. Voordat zij afreizen wordt er op 15 januari 2018 op het hoofdkantoor van Essent in Den Bosch een startup competitie, specifiek gericht op Energy & Mobility startups, georganiseerd. Het doel; de beste Energy en/of Mobility startup meenemen naar SXSW18 en hen de mogelijkheid geven zich tijdens één van de grootste festivals ter wereld te presenteren voor nationale en internationale investeerders.

Ook mogen de drie startups met de beste pitch mogen meedoen aan de "Essent E+ product development funnel". Een speciaal programma waarbij Essent ondernemers helpt hun product op de markt te brengen.

Deadline voor inschrijving is 9 januari 2018. De startup competitie start dan op 9 februari 2018.

Meer informatie en opgeven via:

https://www.eventbrite.com/e/join-our-startup-competition-and-win-a-trip-to-sxsw2018-registration-40868937091