Redactie - 11 december 2017

Dutch IT-channel Awards: stemmen kan tot 5 januari 2018

Er kan nog tot 5 januari 2018 op de genomineerden voor de Dutch IT-channel Awards (dutchitawards.nl) gestemd worden in 19 categorieën. De 20e categorie is de Editors Choice Award die exclusief door de redactie wordt gekozen en uitgereikt aan een bedrijf of persoon die zich heeft weten te onderscheiden in de Nederlandse IT-channel business.

Sinds begin september de nominatiecategorieën voor de Dutch IT-channel Awards bekend zijn gemaakt is de website druk bezocht door lezers die hun favoriete reseller, VAR, service provider, distributeur, IT-vendor en channel personality hebben genomineerd. Een jury heeft een definitieve lijst van genomineerden samengesteld. De genomineerden krijgen volop aandacht in Dutch IT-channel Magazine, op de website, de gratis apps en social media kanalen zoals LinkedIn, Twitter (@Dutchitchannel)Facebook en het speciale Dutch IT – channel Awards Magazine dat verschijnt in december.

Studio 21 Hilversum

Zorg dat uw favoriet de meeste stemmen krijgt en met een Award wordt beloond. Het stemproces wordt begeleid door het onafhankelijk stemprocesbureau Vote Company. De awards worden op donderdagavond 18 januari 2018 feestelijk uitgereikt tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 te Hilversum.

Stem nu! www.dutchitawards.nl

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024