De Amsterdam IT Circle viert vijfjarig Lustrum
20-11-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

De Amsterdam IT Circle viert vijfjarig Lustrum
(24-11-2017)

De Amsterdam IT Circle bestaat 5 jaar en viert dit met alle leden uit Amsterdam en de leden van de Circles Rotterdam/Den Haag, Eindhoven en Utrecht op 24 november in Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam. Een IT Circle is een samenwerkingsverband van organisaties die elkaar versterken middels uitwisselingen, kennissessies, bedrijfsbezoeken en adviezen op het gebied van IT.

Vijf jaar geleden is de Amsterdam IT-Circle gestart, een initiatief om met de aangesloten leden sneller te kunnen ontwikkelen en innoveren op het gebied van IT. Op continue basis werken leden samen om elkaar te inspireren en te versterken en vinden er uitwisselingen van medewerkers plaats. Inmiddels zijn er vier IT Circles actief en hebben duizenden IT-professionals hun vaardigheden verder ontwikkeld en zowel kennis als best practices met elkaar gedeeld. De gemeente Amsterdam, ABN AMRO, UWV, UvA/HvA, Sociale Verzekeringsbank, InHolland, Waternet, AMC enKLM zijn lid van de Amsterdam IT Circle.

Op vrijdagmiddag 24 november van 14.30 – 17.30 in het Muziekgebouw aan t IJ in Amsterdam komen de leden bijeen voor een middag waarbij de focus ligt op de toekomst, ‘Shift happens 2031’. TEDx spreker, filosoof en bijzonder hoogleraar Ruud Veltenaar neemt iedereen deze middag mee in een ‘inspiriment’ met energieke interactie en een soms confronterende werkelijkheid. Zijn positieve combinatie van een heldere visie op de toekomst, transformationeel leiderschap, innovatief ondernemerschap en inspirerende actiepunten is uniek, aanstekelijk en verfrissend.

Terug naar nieuws overzicht