Dutch IT-channel viert 5 jarig bestaan met Lustrum event: Future of Business Technology

Dutch IT-channel viert 5 jarig bestaan met Lustrum event: Future of Business Technology

20-11-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel viert 5 jarig bestaan met Lustrum event: Future of Business Technology

Dutch IT-channel belicht business technologie van de toekomst

Dutch IT-channel, hét media- en netwerkplatform voor de Nederlandse IT Business, bestaat vijf jaar en dat willen wij in 2018 samen met u vieren! Dutch IT-channel biedt met zijn lustrum activiteiten onder de noemer ‘The Future of Business Technology’ de mogelijkheid om het innoverende karakter en de visie van uw bedrijf op indringende wijze te delen met IT-beslissers en de IT-branche! Dat doen we multimediaal met het Future of Business Technology magazine, onlineactiviteiten en een afsluitend event. Dit netwerk- en kennisevent wordt georganiseerd door het Dutch IT Forum, het kennis-  en netwerkplatform van Dutch IT-channel, en vindt medio mei 2018 plaats op een nog nader te bepalen locatie en datum, maar in ieder geval op een futuristische locatie.

Eind 2012 werd Dutch IT-channel opgericht op verzoek van IT-leveranciers, distributeurs en resellers. Vijf jaar later is Dutch IT-channel hét toonaangevende platform voor de Nederlandse IT Business. Bedrijven en mensen uit de Nederlandse IT Business weten elkaar te vinden via het magazine, de website en social mediakanalen (Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram),  maar ook ‘live’ op de goed bezochte netwerkevenementen zoals het Dutch IT Channel Awards Nieuwjaarsgala, het Dutch IT Society Event en de Dutch IT Golf Cup. Het vijfjarig bestaan van deze channel community wordt gevierd met een lustrum editie waarbij we 5 jaar vooruitkijken in de toekomst van de I(C)T met ‘The Future of Business Technology’ als overkoepelend thema. Dit doen we in samenwerking met zustermagazine Executive People.

Uw verhaal in de spotlights

Dutch IT-channel biedt maximaal 25 bedrijven uit de Nederlandse IT-Business de mogelijkheid om deel te nemen en actief te participeren aan deze speciale lustrumactiviteiten. Deel uw visie en inspireer de lezers van het lustrum magazine, de bezoekers van de website, app én het afsluitende event en maak ze op indringende wijze deelgenoot van ‘uw verhaal’. Hoe kunnen organisaties (sneller) innoveren met behulp van uw technologie? Bijvoorbeeld met het aanbod van uw diensten, oplossingen en producten op het gebied van cloud, infrastructuur, datacenters, software, applicaties, hardware, cybersecurity, BI/analytics, mobility, big data, managed services, Internet of Things, blockchain, automotive, artificial intelligence, fintech, printing, social media en robotics.

Co-productie

The Future of Business Technology biedt u de unieke en exclusieve kans uiteen te zetten hoe u met uw portfolio organisaties future-proof kunt maken! Dit initiatief wordt onder andere ondersteund door bijdragen en medewerking van vooraanstaande partijen als Gartner, Canalys, Computer Profile en onze zustertitel Executive-People. Uiteraard zal ook de Dutch IT-channel redactie haar toekomstvisie etaleren. ‘The Future of Business Technology’ interviews en achtergrondartikelen worden geschreven door een ervaren team van IT-journalisten onder leiding van Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel.

Future of Business Technology Event

Na online publicatie zullen de interviews en artikelen worden gebundeld in een unieke éénmalige printuitgave en het geheel wordt afgesloten met het ‘The Future of Business Technology Event’ medio april 2018 georganiseerd door het Dutch IT-forum.  Op dit exclusieve event stellen wij een programma samen waarin o.a. inspirerende visionairs u uitdagen om na te denken en te discussiëren over het IT-landschap van 2022. Naast uw en onze genodigden is dit event uitsluitend toegankelijk voor C-Level Executives en line of business managers waarmee het event een uitgelezen mogelijkheid is om te netwerken.

Uiteraard denken wij ook aan de inwendige mens! In lijn met het visionaire en inspirerende karakter van het event zal een topkok u tijdens het event verrassen met innovatieve hapjes en gerechten van de toekomst.

Aan ‘The Future of Business Technology’ kunnen slechts 25 gekwalificeerde bedrijven/merken deelnemen. Tijdig reserveren is dus gewenst als u deze kans niet wil missen om u als vooruitstrevende en innovatieve partij te positioneren!

Meer Informatie

Voor meer informatie en/of reserveringen neemt u contact op met Dutch IT-channel:

Yvonne Bansagi - y.bansagi@dutchitchannel.nl - 06 – 23 53 03 99

Terug naar nieuws overzicht