Wouter Hoeffnagel - 07 november 2017

ZG Group integreert netwerk en IT-infrastructuur met TRW Auomotive

ZF, één van de grootste toeleveranciers in de wereldwijde automobielbranche, vernieuwt haar contract met Orange Business Services en breidt het uit. Het vierjarig contract, van meer dan 50 miljoen euro, integreert het voormalige TRW Automotive in de ZF Group. Deze fusie, die begon in 2015, stelt het bedrijf in staat zijn diensten te consolideren en de toekomstige uitdagingen van de auto-industrie aan te gaan.

De integratie van netwerk- en IT-infrastructuur na een fusie is een belangrijk onderdeel voor het succes ervan. Zowel ZF als TRW waren al klanten van Orange Business Services. Het integratieproces omvat zowel zakelijke VPN- als hybride netwerken, samen met meer dan dertien verschillende diensten en oplossingen voor 350 locaties en 137.000 werknemers wereldwijd. Daarnaast heeft Orange zijn twee ondersteuningsteams en helpdesks samengevoegd. Orange levert het samengevoegde bedrijf een netwerk met optimalisatietoepassingen, internetconnectiviteit, beveiligingsservices, Unified Communications as a Service (UCaaS), videoconferenties en consulting. Als de fusie is voltooid, kunnen ZF en TRW hun klantenbestand uitbreiden en een consistente communicatie realiseren richting klanten.

Uitdagingen van de toekomst

“We zijn blij om onze productieve samenwerking met Orange Business Services voort te zetten en om hen de integratie van de twee netwerken van ZF en ZF TRW zo professioneel af te laten handelen. Dankzij ons wereldwijde Orange-team en hun professionele ondersteuning, kunnen we de uitdagingen van de toekomst van de automobielindustrie als een efficiënt en verenigd bedrijf beter aan,” zegt Thomas Fiehm, vicepresident Service Center IT Infrastructure & Operations bij ZF Group.

“Als wereldwijde marktleider in de automobielindustrie is het essentieel dat ZF efficiënt en effectief is in het hele bedrijf, over de hele wereld. We zijn blij dat ze ervoor hebben gekozen om hun contract met ons te hernieuwen, hiermee opnieuw hun vertrouwen in onze expertise te bevestigen en het vermogen om de fusie van de wereldwijde netwerken en bijbehorende services van beide bedrijven soepel te laten verlopen”, aldus Helmut Reisinger, Executive Vice President International bij Orange Business Services.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024