In een middag volledig voorbereid op 2018

In een middag volledig voorbereid op 2018

06-11-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

In een middag volledig voorbereid op 2018

Hét kennis en netwerk event van Nederland -de ICT fair- beleeft op woensdag 13 december 2017 zijn 7e editie in de ICT Winterfair 2017 in de sfeervolle Fabrique in Utrecht.  Het bekende recept van veel gelegenheid om te netwerken in combinatie met het opdoen kennis en kunde staat weer centraal op dit event. Hier draait alles om de onderlinge verbondenheid rondom het thema Digitaal werken. Bezoekers en standhouders brengen elkaar business.

Naast inspirerende keynotes met thema’s als ‘Reseller 2020’ , ‘Social Selling in 30 minuten” en 'New Business Show', zullen wederom diverse interactieve kennissessies bij te wonen zijn waar in kleine groepen een specialistisch onderwerp wordt uitgediept. Funfactors als de VoiceWorks ICT KartCup, Winterse Sweetpoints en de uitgebreide jaarlijkse Dean One Netwerkborrel maken het feest dat werken ook mag zijn compleet!

De toegang tot de beursvloer, parkeren, kennissessies, catering en borrel zijn gratis voor iedereen die werkzaam is in de ICT sector. Mis dit leukste event van het jaar niet!

Schrijf u in op deze link.

Terug naar nieuws overzicht