Cisco wil CIO hepen met Predictive Services
06-11-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco wil CIO hepen met Predictive Services

Cisco introduceert twee soorten Predictive Services die de CIO ondersteunt in zijn uitdagingen, behoefte aan data inzicht en business doelstellingen Dot meldt Cisco kopstuk Joe Cozzolino in een blog.

Cisco Predictive Services speelt in op de het groeiend aantal data dat door netwerkwerken worden verzameld. CIOs willen daar graag inzicht in hebbe waardoor ze beter zakelijke inzicht verkrijgen en juiste besluiten kunnen nemen om de organisatie te helpen in verdere groei en meer omzet.

Om aan alle wensen van de directie te voldoen kampt de CIO met uitdagingen zoals een gebrek aan goed gekwalificeerd personeel. Om op tijd inzicht te krijgen wanneer er goed personeel nodig is, zijn er Cisco Business Critical Services en High-value Services. Deze combineren volgens Cisco de kracht en intelligentie van AI en machine learning om de CIO te helpen in zijn dagelijkse uitdagingen van goede kennis rond IT, netwerk architectuur, security en automation. Er is vooral een tekort aan specialisten rond data science, business intelligence, analytics, security, cloud en risk management.

Lees meer in de Cisco blog.

WK

Terug naar nieuws overzicht