Equinix ziet omzet stijgen tot 1,152 miljoen dollar
02-11-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Equinix ziet omzet stijgen tot 1,152 miljoen dollar

Equinix meldt dat haar kwartaalomzet op jaar-op-jaar basis met 10% is gestegen. Het bedrijf heeft in het derde kwartaal van 2017 een omzet van 1,152 miljoen dollar gerealiseerd. Dit is 8% meer dan in het tweede kwartaal.

Het bedrijf nam eerder dit jaar 29 datacenter over van Verizon. Dit heeft in het derde kwartaal in totaal 137 miljoen dollar aan omzet opgeleverd voor het bedrijf. De bedrijfsresultaat is met 22% gestegen ten opzichte van het tweede kwartaal en komt uit op 225 miljoen dollar. Het nettoinkomen van het bedrijf bedraagt 80 miljoen dollar, terwijl de EBITDA-marge uitkomt op 550 miljoen dollar.

“Equinix had een sterk derde kwartaal aangezien klanten interconnectie-georiënteerde architectuur blijven omarmen als platform naar keuze voor hun transitie naar digitaal. Robuuste vraag zorgt voor een hogere bezetting en we investeren in het ondersteunen van dit momentum met uitbreidingen, zowel organisch als via strategische overnames. Hierdoor kunnen we via ons wereldwijde platform meer waarde leveren aan onze klanten. Naarmate klanten hybride en multicloud als IT-architectuur omarmen, weerklinkt onze kracht in interconnecties. Equinix blijft sneller groeien dan de markt en marktaandeel winnen”, aldus Steve Smith, CEO van Equinix.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Financieel