Wouter Hoeffnagel - 05 november 2017

VisionsConnected stelt Martijn Blokland aan als General Manager Benelux

VisionsConnected, leverancier van cloud-based videoconferencing en unified communications, stelt Martijn Blokland (45) aan als General Manager Benelux. Martijn is 1 november gestart in zijn nieuwe functie. Hij wordt medeverantwoordelijk voor het vormgeven van de nieuwe organisatie die ontstaan is na de overname van VisionsConnected en Viju door Avedon Capital Partners.

Blokland neemt deels het stokje over van Raymond Alves, die als CEO van het huidige VisionsConnected de rol van Chief Solutions Officer zal gaan vervullen binnen de nieuwe organisatie. Blokland is vanuit zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de organisatie in de Benelux en zal zich voornamelijk richten op het uitbouwen van de business in de regio.

Business op- en uitbouwen

Martijn Blokland is geen onbekende in de wereld van unified communications en collaboratietechnologie. Vanaf 2001 heeft hij diverse Europese en wereldwijde sales- en managementfuncties bekleed bij Tandberg, Talk & Vision (KPN), Videxio, Acano en – recent – Cisco. In deze functies heeft Blokland uitgebreide ervaring opgedaan met het op- en uitbouwen van business vanuit de start-up-fase.

De naam waaronder VisionsConnected en Viju gezamenlijk verder gaan zal tijdens Integrated Systems Europe 2018 bekend worden gemaakt.