Debby Slofstra benoemd tot Vice President Building Schneider Electric benoemt
25-10-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Debby Slofstra benoemd tot Vice President Building Schneider Electric benoemt

Schneider Electric, gespecialiseerd in energiemanagement en procesautomatisering, maakt bekend per 1 oktober Debby Slofstra (foto). Slofstra te hebben benoemd tot nieuwe VP Building in Nederland. Debby is in haar rol verantwoordelijk voor het uitbreiden en professionaliseren van de business unit Building van Schneider Electric. Dit onderdeel helpt bedrijven bij het bouwen en beheren van energie-efficiëntere, duurzamere en gebruiksvriendelijkere gebouwen.

Debby begon haar carrière in de IT, waarbij haar focus lag op (business process) outsourcing in met name de financiële sector. Na 14 jaar maakte ze de overstap naar de building sector en werkte Debby de afgelopen zeven jaar als ‎commercieel directeur in de utiliteitssector.

Ook Schneider Electric is blij met de nieuwe aanwinst. Paul Bron, CEO van Schneider Electric zegt: “Tijdens de Innovation Summit, hebben we EcoStruxure gelanceerd, een open IoT-architectuur die technische installaties verbindt. Dit biedt natuurlijk ook interessante mogelijkheden voor onze Building unit. We zijn dan ook erg blij met Debby als onze nieuwe VP, ze kan door haar ervaring en achtergrond als geen ander onze klanten helpen bij de digitale transformatie van gebouwen.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People