BMW en Ampelmann verzorgen keynote op Dynamics Experience

20-10-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

BMW en Ampelmann verzorgen keynote op Dynamics Experience
(01-11-2017)

Autoconcern BMW en high-tech offshore bedrijf Ampelmann verzorgen dit jaar op Dynamics Experience van DynamicsHUB de keynote. Dynamics Experience wordt op 1 november 2017 georganiseerd bij SPANT! in Bussum.

BMW

BMW is een belangrijke speler uit de automotive industrie en weet uit eigen ervaring hoe de markt wordt beïnvloed door de disruptieve invloed van digital services. BMW benadert de auto als een platform en verandert als concern van een maker van automobielen naar een aanbieder van mobiliteit. Het levert BMW een directe relatie op met hun klanten en een schat aan data, wat leidt tot nieuwe businessmodellen en services die het bedrijf helpen de concurrentie voor te blijven. Grote veranderingen in de auto-industrie vragen om andere bedrijfsvoering. Tijdens de keynote vertelt Bas van der Zijden hoe BMW dankzij strategisch leiderschap deze transformatie heeft ingezet.

Ampelmann

Ampelmann heeft in de afgelopen 8 jaar de offshore-markt met een sneltreinvaart verovert. In 2008 ging het bedrijf van start en bestormde zij daarmee een nichemarkt binnen de offshore-industrie van het overzetten van mensen en materialen op zee. ‘People and cargo transfer’ bestaat in vele soorten en maten. Ampelmann weet zich te onderscheiden door een volledige service aan te bieden en de klant te ontzorgen. Tijdens de keynote vertelt David Cerda Salzmann hoe Ampelmann zichzelf heeft neergezet in een traditionele markt en hoe digitale technologie heeft geholpen om een maximale customer experience te creëren.

Het volledige programma van Dynamics Experience is hier te vinden.

Deelname

De reguliere entreeprijs voor Dynamics Experience is € 249,- exclusief servicekosten en BTW. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. U kunt zich hier registreren voor Dynamics Experience.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Agenda, ERP, CRM