Digitale transformatie staat centraal op GSE-NL Nationale Conferentie

19-10-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Digitale transformatie staat centraal op GSE-NL Nationale Conferentie

Tectrade is platinum sponsor van de GSE-NL Nationale Conferentie. Dit jaarlijks terugkerende evenement voor en door de IBM gebruikerscommunity heeft dit jaar als thema ‘Digital Transformation’. Naast een drietal keynotes, technische breakout sessies en de Management Track is er voor het eerst ook een Architectuur Track te volgen.

De drie keynote sessies worden verzorgd door Frank van der Wal en Richard Gamblin (IBM), Peter Korsten (IBM) en Zoe Chilton van Red Bull Racing.
Daarnaast kunnen bezoekers verschillende breakout sessies bijwonen met presentaties op het gebied van “Digital Transformation“. Denk hierbij aan machine learning, Internet of Things, blockchain en hybrid clouds.

To cloud or not to cloud?

Het thema en bezoekersprofiel van de Nationale Conferentie sluit perfect aan bij de ervaring van Tectrade met IBM omgevingen. Klanten van het bedrijf hebben één ding gemeen: hun business draait om data. het bedrijf adviseert en begeleidt zijn nationale en internationale klanten in de transitie naar een hybride data omgeving.

Derk-Jan Boon, Chief Innovation Officer bij Tectrade is één van de sprekers zijn op deze dag. Zijn sessie ‘To cloud or not to cloud’ heeft betrekking op de vragen waar veel organisaties mee worstelen. Iedereen kijkt naar de cloud maar is het altijd de juiste oplossing? Met de opmars van publieke clouddiensten of SaaS oplossingen als Salesforce, groeit het risico van shadow-IT met alle gevolgen van dien. Derk-Jan gaat dieper in op de vragen die organisaties zichzelf moeten stellen zoals hoe beheer(s) je de data, waar staat alle data, hoe flexibel ben je met je data en hoe is je backup en disaster recovery geregeld in de cloud.

Communicatie en co-creatie

Communicatie en co-creatie spelen tegenwoordig een cruciale rol in het succesvol organiseren van complexe IT-omgevingen. GSE Nederland is er daarom op gericht om onderlinge kennisoverdracht onder leden te stimuleren en te faciliteren.

Schrijf u daarom vandaag nog in en verzeker u van een entreeticket. De conferentie wordt op 16 november van 07:45 tot 17:45 uur georganiseerd bij Van der Valk Almere.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud